Wat zijn psilocybine-truffels?

Magic truffels stijgen in populariteit nadat er in 2008 een wet in Nederland het verkopen van Paddo’s verbood. De verkoop van paddenstoelen die psilocybine bevatten stopte daarmee.

Omdat psilocybine truffels wel toegestaan waren, is de omzetgroei exponentieel geweest. Hoewel het onderzoek naar de mogelijke voordelen ervan op een paar gebieden enigszins ontbreekt, is er een algemene veronderstelling dat ze lijken op het gebruik van paddo’s.

We weten dat pure psilocybine nuttig is voor verscheidene psychische aandoeningen, waaronder angst en depressie in mensen met een chronische ziekte. Bedrijven hebben toestemming gekregen om beperkte doses te produceren voor onderzoeksdoeleinden.

Lopende onderzoeksinspanningen hebben ook gekeken naar gedroogde paddenstoelen voor psilocybine. Het is echter veelbelovender om naar magic truffels te kijken. Simpelweg omdat ze niet verboden zijn.

Zijn psilocybine-truffels zoals culinaire Truffels?

Als je truffelolie in de winkel vindt, is dat product niet helemaal hetzelfde als de psilocybine truffels die je kunt bestellen voor microdosering.

Ze groeien wel ondergronds net als gewone truffels. Hun classificatie ligt dichter bij sclerotia dan bij een traditioneel voedingsproduct.

Dat betekent dat het harde en dichte knobbeltjes worden. Het is de taak van de truffels om de “bloeiende groei” van de paddenstoel te vormen. Dit is het gedeelte boven de grond, ofwel de bloem, of paddenstoel. Dit enorme netwerk van truffels produceert onderling verbonden filamenten die “wortels” vormen terwijl de paddenstoel zich onder de grond vertakt. De sclerotia kunnen dus tegelijkertijd onder, maar ook bovengrondse groei veroorzaken.

Culinaire truffels zijn delicate dingen. Ze kunnen alleen groeien in specifieke omgevingsomstandigheden. Ze zijn ook vrij moeilijk te vinden, waarbij de meeste jagers honden of varkens gebruiken om ze te vinden. Hun zeldzaamheid zorgt ervoor dat de prijs astronomisch hoog is. Je zou 2-3 containers met magische truffels kunnen kopen, voor de prijs van een wat culinaire truffelschaafsel op je risotto.

Wat magische truffels zo’n mooi product maakt, is dat ze beschikbaar zijn, zelfs als de omstandigheden niet gunstig zijn voor paddenstoelen.

Ze blijven hard en compact in tijden van droogte. In deze tijd van droogte bereiden ze zich voor om paddenstoelen te produceren. Zo kunnen ze eruit springen wanneer de omstandigheden daarvoor het beste zijn.

Wat is psilocybine?

Psilocybine is ook bekend onder een veel langere, meer officiële naam: 4-fosforyloxy-N, N-dimethyltryptamine. Het is een van de drie primaire chemische verbindingen die afkomstig zijn van magische truffels en paddo’s. Meer dan 150 verschillende soorten bevatten chemische verbindingen zoals psilocybine. Wetenschappers kunnen het ook onder laboratoriumomstandigheden recreëren.

Hoewel mensen vaak magic truffels of paddo’s in een volledige dosis nemen om een psychedelische ervaring te krijgen, is die optie misschien niet de beste manier om alle voordelen van deze stof te benutten.

Microdosering is het proces waarbij een fractionele dosis van de psilocybinetruffels volgens een specifiek schema wordt ingenomen. Door de hoeveelheid die mensen ontvangen te beperken, worden de creatieve voordelen van deze verbinding plezierig, terwijl de problematische problemen die gepaard gaan met regelmatige dosering worden vermeden.

Hoe haal je de psilocybine uit de truffels

Magische truffels bevatten psilocybine in verschillende hoeveelheden. Daarom zijn onderzoekers bezig met het creëren van een puur doseermechanisme zodat hun onderzoeksresultaten ook echt gebaseerd zijn op dezelfde dosis. Zo hebben ze meer controle op de inname en delen ze niet een willekeurig product uit.

Elke magische truffel kan namelijk anders zijn in sterkte of heftigheid. De potentie van truffels, in andere woorden, kan nogal verschillen. Het kan een probleemfactor zijn wanneer je als onderzoeker wil zien hoe effectief de werkzame stof is. Dit wil je bij wetenschappelijk onderzoek namelijk onder gecontroleerde omstandigheden testen, zodat de onderzoeksresultaten objectief met elkaar vergeleken kunnen worden. Gelukkig zijn de afwijkingen klein genoeg dat het geen invloed heeft op de gewone microdoseerder.

Sommige mensen vinden dat de voordelen van magische truffels anders zijn dan bij het gebruik van paddo’s. Het feit is echter, dat beide verschillende componenten van hetzelfde organisme zijn. Ze bevatten dezelfde alkaloïden die de gewenste ervaringen creëren die microdosering biedt. Daarom is het een veilige veronderstelling om te zeggen dat beide items een gelijke potentie hebben.

Als je psilocybinetruffels gebruikt, kun je de werkzame stof op verschillende manieren binnenkrijgen. Het verwerkt verkopen van Truffels is verboden in Nederland. Dat houdt in dat de Truffels niet in eten verwerkt mag zijn, of op andere manier een bereidingsproces ondergaan hebben. MicroodoseBros mag daarom ook geen advies geven over hoe je Truffels kunt bereiden. Wil je meer weten over hoe je Truffels kunt innemen? Zoek dan naar informatie op het internet, of volg ons op Social Media. 

Belangrijk om te weten is dat als je Truffels wilt gaan mengen of klaarmaken, dat het bakken van het mengsel de invloed ervan op je lichaam kan veranderen. Begin daarom altijd goed geinformeerd aan een microdoseer avontuur. 

Zijn psilocybine-truffels therapeutisch?

Meerdere onderzoeken hebben aangetoond dat de verbindingen in magische truffels langdurige potentiële voordelen hebben. De meest substantiële resultaten doen zich voor bij mensen die problemen hebben met angst en depressie.

Opkomend onderzoek suggereert ook dat de verbindingen in psilocybinetruffels mensen kunnen helpen om met verslaving om te gaan. Het is mogelijk effectief voor alcohol, nicotine en andere items die schadelijke bijwerkingen kunnen veroorzaken.

Wanneer mensen magic truffels nemen door middel van regelmatige microdosering, worden hun niveaus van angst en stress aanzienlijk lager. Het helpt hen ook om gebruik te maken van hun creatieve centra om diepere verbindingen met de rest van de wereld te zoeken.

Deze ideeën zijn niet nieuw, maar ze worden onderdeel van het algemene wetenschappelijke kader. Magic truffels zijn lange tijd illegaal geweest in een groot deel van de wereld, waardoor er minder onderzoek beschikbaar is voor de verbinding.

Wat is het Entourage-effect?

Het menselijk lichaam is een wonderbaarlijk iets. Het blijft ons allemaal verrassen met de vele dingen die het kan doen.

Wanneer mensen stressvermindering aanmoedigen, is meditatie een coping-optie. De reden waarom het een topkeuze is, is vanwege het cumulatieve dagelijkse effect.

Het typische doel om met meditatie te bereiken is een sessie van 20 minuten. Omdat de impact cumulatief is, kunt u meerdere verschillende combinaties hebben in plaats van een enkel tijdsblok.

    • Je zou twee sessies van 10 minuten kunnen mediteren.
    • Een sessie van 15 minuten met een sessie van vijf minuten later zou ook werken.
      Het zou zelfs mogelijk zijn om vier meditatiemomenten van 5 minuten te hebben.

Het entourage-effect voor psilocybine-truffels volgt een vergelijkbare methode of routine.

Je krijgt een natuurlijke cocktail met meerdere stoffen/verbindingen binnen, die een ongelooflijke bieden door het te gebruiken middels microdosering.

Hoewel we niet zoveel begrijpen van dit voordeel voor psilocybine als van cannabis, is het potentieel ongelooflijk. Omdat microdosering de negatieve ervaringen van het ontvangen van teveel in één keer wegneemt, zijn de resultaten doorgaans gunstig voor vrijwel iedereen.

Zijn psilocybine-truffels veilig om in te nemen?

Aangezien psilocybine-truffels volgens Schema I-classificatie hebben gekregen, is het niet meer dan normaal om je af te vragen of microdosering van deze verbinding veilig is.

Opkomende studies ondersteunen het idee dat microdosering van psilocybine kan helpen bij PTSS, creatief denken kan stimuleren en stemming verbeteren.

Dit proces werd aanvankelijk populair toen mensen hun microdoseringsverhalen online begonnen te delen. Er zijn getuigenissen beschikbaar van bijna elk beroep en demografie die de positieve effecten van magic truffels verklaren.

Of u nu een bedrijfsleider bent of een verblijf -thuisouder, psilocybine biedt  een aantal opwindende manieren om u te helpen zich beter te voelen. Je kunt zo specifieke wellness resultaten bereiken.

Hoewel sommige medische professionals aarzelen, zijn de mensen die microdosering hebben geprobeerd het er algemeen over eens dat het een aantal positieve resultaten oplevert. Het kan zelfs leiden tot productiviteitsverhogingen.

Wanneer is de beste tijd om Magic Truffels te nemen?

De meeste informatie die we weten over de voordelen van microdosering komt uit de wereld van James Fadiman. Hij volgde een opleiding aan Stanford en werkt al tientallen jaren met psychedelica. Zijn filosofie over microdosering is relatief eenvoudig. Je zou elke drie of vier dagen ongeveer 1/10 van een trip-inducerende dosis nemen. Het is het equivalent van een kopje koffie in de ochtend, behalve dat je in plaats daarvan psilocybinetruffels gebruikt.

De gegevens die Fadiman verzamelt, zijn voornamelijk afkomstig uit eigen rapportages van experimenten die hij zelf uitvoert. Microdoseerders vertellen hem hoe hun leven is veranderd door de praktijk van microdoseren. Dit wil Fadiman doorgeven en delen met de wereld.

De meeste mensen geven de voorkeur aan microdosering aan het begin van de dag, maar er zijn geen harde of snelle regels om te volgen. Als je maag van streek raakt bij het gebruik van magic truffels, is het misschien makkelijker om ‘s avonds een microdosis te nemen om je klaar te voelen voor de uitdagingen van de volgende dag.

Als je in een alternatieve dienst werkt, is het misschien beter om na thuiskomst te microdoseren.

De beslissing om psilocybine-truffels te gaan gebruiken en welk schema je moet volgen, is uiteindelijk aan jou. Je zult ontdekken dat wanneer je dit opwindende product als onderdeel van je normale routine opneemt, je creativiteit en productiviteit nieuwe, ongelooflijke hoogten kunnen bereiken!

Moet ik psilocybine-truffels gebruiken?

Als je veel angst ervaart of last hebt van depressieachtige symptomen, kunnen magische truffels een nuttige aanvulling zijn op je behandelplan. Raadpleeg wel je arts, want als je bijvoorbeeld aan de antidepressiva bent, dan kan het zelfs gevaarlijk zijn om regelmatig truffels te gebruiken. 

De voordelen die psilocybine-truffels kunnen bieden, blijven nieuwe ontdekkingen bieden die mensen kunnen helpen hun beste leven te leiden.

Hoewel er meer onderzoek nodig is om de volledige omvang van wat ze kunnen bieden te begrijpen, leveren magic truffels op meerdere fronten een veelbelovend medium. Wanneer genomen via microdosering, kunnen die voordelen alles omvatten, van meer energie tot hogere creativiteitsniveaus.

Geïnteresseerd in het gebruik van magische truffels?

Als dit het geval is, is de eerste stap om de juridische status van dit product te bekijken voor waar u woont. Als je eenmaal weet dat je ze legaal kunt bestellen of bezitten, kunnen de voordelen van microdosering de jouwe worden voor een betaalbare prijs.

Microdosebros.nl is jouw online smartshop waar we magic truffels verkopen aan heel Nederland. Als u meer wilt weten over onze geweldige aanbiedingen, neem dan gerust contact met ons op voor vragen of plaats vandaag nog een bestelling.

Microdosing | Utrecht Online Smart Shop Truffels | Koop Magic Truffels Online – Microdose Bros

Als je klaar bent om je voorraad in te slaan, Microdose Bros. heeft wat je nodig hebt voor een succesvolle microdoseerervaring. Met magische truffels, weegschalen en meer biedt onze online smartshop, gevestigd in Nederland, een totaalervaring voor alles wat je nodig hebt.

Koop je truffels online en discreet bij de MicrodoseBros.nl. Magische Truffels bevatten hoge hoeveelheden psilocybine.

Wil je meer weten over hoe je microdoseert? Lees erover in ons blog.

.
Bezoek voor al je vragen onze Instagram pagina voor meer info. Ons team staat voor je klaar ze te beantwoorden!