MICRODOSE BROS IS RATED 5 STARS BY OUR CUSTOMERS!
CONTACT US ON WHATSAPP +31 6 38 87 90 09

Mini Cart

MB Superfoods 100% Biologisch Ashwagandha Poeder | MB Superfoods

(1 klantbeoordeling)

24.03 24.03

eu bio organics logo

 • 100% Biologisch Ashwagandha Wortelpoeder (Withania somnifera) – Bevat 100 gram per zak
 • 100% rauw geïmporteerd uit India: deze zak bevat gecertificeerd biologisch, 100% rauw en natuurlijk Ashwagandha-wortelpoeder uit India.
 • Ashwagandha is een van de krachtigste kruiden die al duizenden jaren worden gebruikt vanwege zijn gezondheid ondersteunende eigenschappen.
 • Gecertificeerd Biologisch: Al onze producten zijn biologisch gecertificeerd door de Europese Unie. Let op het EU-biologische keurmerk op onze producten!
 • In composteerbare zak

Beschrijving

100% Biologisch Ashwagandha Poeder | MB Superfoods

Ashwagandha wortelpoeder is populair vanwege de herstellende en verjongende eigenschappen. De Ashwagandha-plant staat bekend als een van de krachtigste kruiden in de Ayurvedische geneeskunde. In het Sanskriet betekent Ashwagandha ‘de geur van een paard’. Dit onderstreept dat het kruid een potentie heeft die gelijk staat aan de kracht en standvastigheid van een hengst. Daarnaast heeft de Ashwagandha-wortel een geur die doet denken aan paardenzweet.

In Ayurveda zijn er gespecialiseerde kruiden met adaptogene voordelen – Ashwagandha is hier bijvoorbeeld een van.* Adaptogenen zijn een combinatie van stoffen zoals aminozuren, vitamines en kruiden. Deze stoffen helpen het lichaam om te gaan met invloeden van buitenaf. Dit worden ook wel ‘externe stress factoren’ genoemd. 

Adaptogenen helpen vooral om het lichaam om te laten gaan met de symptomen van stress. Hierbij kun je denken aan het het afbreken van gifstoffen in het lichaam. Een ander voordeel is dat het kan helpen bij psychische problemen en interne stress die zich uiten als angst aanvallen. Maar het kan ook de natuurlijke nachtrust ondersteunen. Lees voor meer info de disclaimer.

Ingrediënten

Biologisch Ashwagandha Poeder 100% puur.

Vrij van

Alle producten zijn 100% natuurlijk en gecertificeerd biologisch, niet-GMO, veganistisch, paleo, glutenvrij, zuivelvrij, soja-vrij, geen zoetstoffen, geen vulstoffen, geen toevoegingen, geen conserveringsmiddelen of iets kunstmatigs. Gewoon natuurlijk is het beste!

Waarom Ashwagandha?

Biologisch Ashwagandha wortelpoeder wordt al duizenden jaren gebruikt en aanbevolen. Dit komt omdat het een natuurlijk adaptogeen is.* Dit middel helpt als natuurlijke ondersteuning voor een gebalanceerde emotionele en fysiek welzijn.** Ook wordt Ashwagandha in verband gebracht met gezonde hart- en bloedvaten.*** Lees voor meer informatie onderstaande disclaimer.

Biologisch Ashwagandha Wortelpoeder

Onderzoekers bestuderen Ashwagandha al jaren met grote interesse en hebben meer dan 200 onderzoeken afgerond naar Ashwagandha. Enkele belangrijke voorbeelden van de impact van Ashwagandha zijn:

 • Geestelijke gezondheid en ontspanning**
 • Cardiovasculaire Gezondheid***
 • Adaptogene eigenschappen.*
 

* ** *** Zie disclaimer onderaan deze pagina.

Ashwagandha toevoegen aan uw dagelijkse dieet

Volgens Ayurveda zijn onze lichamen verweven met en van het voedsel dat we eten. De voedingsstoffen die we binnenkrijgen, worden omgezet in de energie en informatie die onze cellen, weefsels en organen vormen. Ons lichaam heeft essentiële vitamines, mineralen en andere voedingsstoffen nodig om elke dag dit delicate evenwicht van het lichaam te behouden.

Ashwagandha wordt meestal genomen als een fijn poeder vermengd met honing of Ghee. In westerse landen wordt het meestal in capsulevorm ingenomen.

De typische aanbevolen dosis is 500 tot 1.000 milligram (0.5-1 gram). Mensen die kampen met slapeloosheid en angst kunnen voor het slapengaan een kop warme melk met een theelepel Ashwagandha nemen. Dit kan in poedervorm of door middel van een capsule. Je kunt zo je gezonde nachtrust ondersteunen.

 • Als je een pasta gemaakt van het Ashwagandha poeder plaatselijk aanbrengt, ondersteunt het de afweer van de huid.
 • Ashwagandha wordt vaak “Indiase ginseng” genoemd, ook al zijn ginseng (gember) en Ashwagandha, botanisch niet verwant.
 

*, **, *** Disclaimer

Supplementen zijn geen vervanging van een gezond en gevarieerd dieet. Uitspraken over voedingssupplementen zijn niet bedoeld om een ziekte of gezondheidstoestand te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen.

Er is in wetenschappelijke literatuur steeds meer bekend over de gezondheidsvoordelen van verschillende botanische kruiden, specerijen, paddenstoelen en planten. Uitspraken over de eventuele voordelen van dit nieuwe Superfood liggen momenteel ter beoordeling bij de Europese Autoriteit voor voedselveiligheid (EFSA) onder de nummers: 2183 mental health and relaxation; 2503 cardiovascular health; 3215 adaptogenic Properties.

Lees meer over voedselveiligheid op de webstie van de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit (NVWA) Raadpleeg bij behandeling van een aandoening altijd uw arts of verzorger. Meer informatie over voedingswaarden en verschillende voedselgroepen vind je op www.voedingscentrum.nl

Microdosing | Utrecht Online Smart Shop Truffels | Koop Magic Truffels Online – Microdose Bros

Koop je truffels online en discreet bij de MicrodoseBros.nl. Magische Truffels bevatten hoge hoeveelheden psilocybine.

Populaire varianten en soorten zijn verkrijgbaar in onze online store.

 

Bezoek voor al je vragen onze Instagram pagina voor meer info. Ons team staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden!

1 beoordeling voor MB Superfoods 100% Biologisch Ashwagandha Poeder | MB Superfoods

 1. Mark Wigginton

  I add this to my smoothie every morning. It has an amazing clean energy to it, and also a very wonderful calming affect. So I get a good energy without the jitteriness of caffeine

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Open chat
Welcome! Do you have any questions? Let us know!