Hoe werkt Psilocybine?

Hoe werkt psilocybine? Bij de Microdose Bros blazen we het concept van microdoseren nieuw leven in. We geloven sterk in zelf-groei en zelfontplooiing en we willen alleen het allerbeste voor al onze klanten. Daarom leveren we naar onze mening een van de meest geconcentreerde en puurste truffels van de hoogste kwaliteit op de markt.

Veel mensen kennen truffels, maar zijn niet bekend met Psilocybine. Daarom is het belangrijk om te weten dat psilocybine de werkzame en actieve stof is in zowel magic truffles, alsook de meeste magic Paddo’s. Maar wat is psilocybine, hoe werkt psilocybine en hoe neem en doseer je het? Hieronder wordt alles kort toegelicht.

  Lees op ons blog uitgebreider informatie over psilocybine, de effecten en uitwerkingen en hoe je truffels bewaard.

Hoe werkt Psilocybine en welke effecten kan ik verwachten?

Onze truffels prikkelen niet alleen je zintuigen, ze helpen je ook om je rimpels op te heffen of minder diep te maken en gevoelens van geluk en euforie te bevorderen. Dit alles, terwijl ze tegelijkertijd het zelfvertrouwen, de creativiteit en de cognitieve functie stimuleren, zonder merkbare geestveranderende effecten zoals hallucinaties. Verder is de microdosering dusdanig klein dat er gesproken wordt van een subperceptueel effect. Dit houd in dat de effecten lichamelijk niet waar te nemen zijn. Geestelijk kan er echter wel een gevoel van opluchting zijn en veel mensen noemen dat ze zich lichter in hun hoofd voelen, in de zin dat ze minder piekeren.

Ingrediënten waarop u kunt vertrouwen

Hier bij de Microdose Bros geloven we in kwaliteit boven kwantiteit. Daarom weigeren we compromissen te sluiten over de ingrediënten die we gebruiken. We maken onze Psilocybine-truffels op een organische en puur natuurlijke wijze. 

Vanuit de gedachte van uitstekende kwaliteit van truffels, gebruiken we alleen de meest verse en beste kwaliteit Sclerotia. Deze verpakken we vacuüm verzegeld en voorgesneden. Waarom we dit doen? Bijvoorbeeld om vocht weg te houden en de magic truffels te helpen beschermen tegen krachtige UV-stralen van de zon. De truffels zullen niet direct over datum gaan waardoor je er ziek van wordt, maar het kan wel zijn dat de psychedelische effecten van psilocybine verdwijnen. Dit heeft impact op de helende werking van de geconsumeerde sclerotia. 

De Sclerotia (zwamvlokpakketjes) die we gebruiken om deze truffels te maken is 100% natuurlijk, onbewerkt en vers (dus niet in poedervorm).

Voor extra gemoedsrust bevat dit product geen allergenen, is het glutenvrij en bevat het geen kunstmatige ingrediënten, geen vulstof-ingrediënten, geen GGO-ingrediënten, geen toevoegingen en geen conserveringsmiddelen. Onze truffels zijn geheel vegan-geschikt. 

Hoe gebruik je onze truffels

Een van de beste dingen van onze Psilocybine-truffels is dat je ze op verschillende manieren kunt gebruiken. Voorbeelden hiervan zijn:

In Thee

Een van de meest populaire manieren om Psilocybine-truffels te gebruiken, is om er thee van te maken.
1. Neem gewoon de truffels, snijd ze fijn en laat de kleine stukjes truffel 3 – 4 minuten trekken in kokend water.
2. Laat de vloeistof vervolgens door een koffiezeefje stromen, giet er een theezakje in en geniet daarna zoals je zou doen met een gewoon kopje thee.
3. Zorg ervoor dat je de stukjes truffel squash en pers voor maximale effecten.

Smoothies

1. Nog een geweldige manier om de smaak van de truffels te verbergen en de effecten enigszins te onderdrukken, is door ze te gebruiken in smoothies.
2. Plet de truffels lichtjes, doe ze in een blender met de smoothie-ingrediënten van je keuze en pulseer lichtjes tot de gewenste consistentie is bereikt.
3. Geniet van je smoothie!

Orale inname
 1. Als alternatief kunt u truffels rechtstreeks uit de verpakking eten.
 2. Het werkt het beste als u de truffels op een lege maag consumeert.
 3. Kauw goed om de effecten te maximaliseren.
  Bij een grote dosering zou je na ongeveer 45 minuten de effecten moeten voelen en je trip zal waarschijnlijk tussen de 4 en 6 uur duren.

Dosering

 1. Onthoud dat Psilocybine-truffels zeer krachtige ingrediënten zijn. Daarom is het belangrijk dat u ze met respect behandelt.
 2. Niet gebruiken in combinatie met andere drugs, alcohol, of andere geestverruimende stoffen.
 3. Overschrijdt NOOIT de aanbevolen dosering.
 4. Gebruik een microdoseer weegschaal.
 5. Voor de ultieme microdosis-ervaring streef je naar een dosering tussen de 0,50 – 2 gram.
 6. Zorg ervoor dat je laag begint, beoordeel je tolerantie en kies er daarna voor of je de dosis wil vergroten.

NB: Truffels zijn niet geschikt voor personen onder de 18 jaar.

 

Truffels bewaren

 1. Eenmaal geopend, moet dit product binnen 30 dagen worden geconsumeerd.
  Bewaar op een koele, donkere plaats zonder direct zonlicht, idealiter bij temperaturen tussen 2 ° C en 6 ° C.
  Let op, het product kan na opening verkleuren en een blauwe kleur aannemen. Als dit gebeurt, hoeft u zich geen zorgen te maken, want het product is nog steeds volkomen veilig om te consumeren en de effecten en potentie zullen op geen enkele manier worden aangetast.
  Lees hier meer over het bewaren van truffels.
 
 

Interesse gewekt? Blijf op de hoogte via Instagram @microdose.bros of kijk eens naar ons YouTube kanaal