Hoe helpt Psilocybine bij het bereiken van je doelen? De voordelen van psilocybine gaan verder dan het idee high te worden of te hallucineren/ alternatieve realiteit te ervaren. Wanneer mensen kleine magische truffels of paddo’s nemen, kunnen ze verschillende gezondheids- en welzijnsvoordelen ervaren.

De juridische status van psilocybine, de actieve stof in truffels, is onderhavig aan een lappendeken van regels en wetten. Zo heeft elk land zijn wetten, maar ook op Europees niveau is er regelgeving, laat staan dat er nog intercontinentale verschillen zijn. Uiteindelijk is het maar net hoe deze regels gehandhaafd worden en dit is ook weer regionaal verschillend. Ondanks dit feit staat Psilocybine nu ongeveer op dezelfde juridische status als marihuana 10 jaar geleden.

Hierbij houden ook regeringen in de gaten wat de resultaten zijn van momenteel lopende onderzoeken naar hoe magische truffels of paddo’s iemands welzijn kunnen verbeteren.

Het gebruik van psilocybine gaat vaak begeleid met professionele therapiesessies. De legale mogelijkheden voor microdosering nemen zo toe. Er wordt geprobeerd om de helende effecten van Psilocybine te maximaliseren.

Waarom zou je Kiezen voor Psilocybine in Truffels boven andere Psychedelica?

Microdoseren wordt gedaan met meer typen psychedelica dan alleen truffels. Wanneer deze andere soorten correct worden ingenomen, krijg je met deze andere psychedelica vergelijkbare resultaten.

Psychedelica worden ook wel “hallucinogenen” genoemd. Het is een klasse van stoffen die cognitieve processen kunnen veranderen. Dat betekent dat mensen bij een volledige, of grote dosis, veranderingen in hun perceptie of stemming ervaren (hallucinaties).

De scheikundige verbinding psilocybine heeft een voordeel ten opzichte van andere psychedelica zoals LSD. Het is namelijk ongeveer 100 keer minder krachtig. Het is zeldzaam dat er bijwerkingen optreden bij microdosering.

Voordelen van Psilocybine: wat zegt Wetenschappelijk Onderzoek?

Magische truffels en paddo’s worden door veel mensen in dezelfde productcategorie geplaatst. Hoewel ze van hetzelfde organisme komen, zijn het twee totaal verschillende items. Beide bevatten genoeg Psilocybine om het geschikt te maken voor microdosering. Twee fantastische typen magische truffels om te proberen zijn Mini Mexicana en Galindoi.

De huidige stand van het onderzoek op het gebied van psychedelica als behandelingsmethode wordt onderdrukt. Het heeft ondanks verschillende positieve onderzoeksresultaten nog nergens goedkeuring voor gekregen van de Amerikaanse Food & Drug Administration (FBA). Omdat de meeste onderzoeksfinanciering vanuit de Verenigde Staten (VS) komt, hindert dit het onderzoek en dus de kennis van Psilocybine.

Toch zijn er ook initiatieven in de VS die zich aansluiten bij een groeiende internationale gemeenschap die de voordelen van psilocybine omarmt.

De onderzoeken naar de actieve stof in truffels bevinden dat het verschillende aandoeningen kan helpen. Mensen gebruiken het om te stoppen met roken, verslaving in het algemeen het hoofd te bieden, of depressie-achtige symptomen te behandelen. Het kan ook helpen bij clusterhoofdpijn.

Aangezien het nog steeds een Schedule I-medicijn is, is het officiële standpunt van de meeste regeringen dat psilocybine (en dus truffels en paddo’s) niet geaccepteerd zijn voor medisch gebruik.

Ondanks die negatieve classificatie kijken onderzoekers nog steeds naar de mogelijke voordelen van psilocybine.

Lijst met Mogelijke Gezondheids- en Welzijnsvoordelen om te Overwegen

Wanneer je jezelf de vraag stelt: Hoe helpt Psilocybine bij het bereiken van je doelen?, dan is het belangrijk te kijken naar de voordelen die je ervaart van microdoseren. Vanwege een groeiende focus op het microdoseren van magische truffels en paddo’s zijn er talloze onderzoeken die kijken naar de mogelijke gezondheidsvoordelen. 

De meest onderzochte voordelen hebben momenteel betrekking op hoe Psilocybine depressie kan behandelen. 

Hier is een actuele lijst van de actieve onderzoeksinspanningen die naar Psilocybine kijken. Deze inspanningen kijken naar hoe het ons allemaal op een dag ten goede kan komen door middel van microdosering.

Voordelen van psilocybine bij depressie

De FDA heeft geen goedkeuring aangeboden voor Psilocybine in 2021. De organisatie heeft de verbinding versneld als een mogelijke behandeling voor depressie.

Dit resultaat is te danken aan het werk van het Usona Institute.

Depressie is een veel voorkomende en soms ernstige medische aandoening. Het heeft een negatively affects negatieve invloed op hoe mensen denken, voelen en handelen.

Er is momenteel een fase III-studie die zich in de planningsfase bevindt. Er wordt gekeken hoe Psilocybine mensen met depressie of depressieachtige symptomen kan behandelen. De tussentijdse resultaten leren dat er slechts één dosis nodig is om succes te boeken bij de behandeling van mensen met depressie of angststoornissen. Dit, terwijl het resultaat bij sommige mensen aan kan houden tot 4,5 jaar lang.

Psilocybine-voordelen voor verslaving

Onderzoekers van de Johns Hopkins Universiteit ontdekten dat het mensen kan helpen om te stoppen met roken. Uit de informatie die op basis van dit werk werd ontwikkeld, bleek dat de verbinding verschillende problemen met middelenmisbruik kon behandelen.

Mensen die worstelen met middelenverslaving kunnen profiteren van de voordelen van psilocybine door middel van microdosering.

Een ander open-label onderzoek wees uit dat mensen met alcoholafhankelijkheid minder dronken bij het gebruik van deze scheikundige verbinding.

Voordelen van psilocybine bij psychische nood

Mensen ervaren meer stress wanneer ze een medische diagnose krijgen die hun leven kan bedreigen. Dit kunnen uiteenlopende aandoeningen zijn. Mensen worden geconfronteerd met beslissingen rond hun levenseinde. Dit kan existentiële stres met zich mee brengen. Psilocybine kan hen helpen zich beter te voelen.

Een onderzoek van Johns Hopkins uit 2016 wees uit dat er maar één dosis nodig was om de kwaliteit van iemands leven te verbeteren. Psilocybine werkt om angst- en depressieachtige symptomen te verminderen.

Voordelen van psilocybine voor convergent en divergent denken

Veel mensen microdoseren truffels of paddo’s om de creatieve centra van hun hersenen aan te boren. Creativiteit komt uit de rechterhersenhelft bij mensen wanneer ze onervaren zijn met een bepaalde activiteit. Zodra iemand een vaardigheid of techniek vaker beoefent, schakelen de creatieve centra over naar de linkerhersenhelft

Gekristalliseerde intelligentie omvat rationeel denken. Het is waar de probleemoplossende vaardigheden van de hersenen zich ontwikkelen door ervaringen en opleiding. Het is wat iedereen helpt om abstracte gedachten om te zetten in realiteit. Met deze eerste vaardigheid kunnen mensen zich concentreren op een abstract concept om een enkele, vereenvoudigde oplossing te vinden.  Wetenschappers in Nederland ontdekten dat Psilocybine wel helpt bij gekristalliseerde intelligentie, maar geen significante verschillen opleverde.

Waar Psilocybine wel significant bij helpt is Vloeibare (Fluid) Intelligentie. Deze tweede categorie intelligentie betreft mentale flexibiliteit die ons bijvoorbeeld in staat stelt om te dagdromen. 

De ervaring is dat Psilocybine dit soort creatief denken sterk verbetert. Hoewel beide denkprocessen/intelligenties nodig zijn voor creatief denken is het vooral de Fluid intelligentie die creativiteit ondersteunt. Uit het onderzoek bleek dat psilocybine bij elke dosis zich bindt aan de delen van de hersenen die serotonine aanmaken. 

Mensen ervaren meer zelfreflectie en verbeeldingskracht terwijl de verbinding actief is in het lichaam. Het bevordert ook de introspectie. Deze term verwijst naar een observatie van iemands eigen emotionele processen.
Voordelen van psilocybine voor individuele experimenten

Sociale druk vanuit de samenleving kan mensen ervan weerhouden om in hun leven bepaalde dromen na te jagen. Veel van deze sociale verwachtingen zijn ongeschreven richtlijnen die we volgen omdat we ons op ons gemak willen voelen bij andere mensen.

Kinderen maken snel vrienden. Ze groeien en leren anderen gemakkelijk te accepteren. Het is wanneer we ouder worden dat deze vaardigheid verdwijnt of minder wordt. Wanneer we ouder worden beginnen we de sociale druk te voelen die soms aanspoort om individueel gedrag te veranderen. 

Wetenschappers hebben ontdekt dat Psilocybine mensen kan helpen terug te keren naar deze staat van kinderlijke acceptatie en openheid. Microdosering of volledige dosering kan zo de individuele openheid vergroten. Deze eigenschap zorgt ervoor dat mensen nieuwe dingen proberen en sneller contact leggen met anderen. 

 

Hoe vaak moet ik microdoseren om de voordelen van psilocybine te krijgen?

Hoe vaak iemand magische truffels of paddo’s gebruikt om de voordelen van psilocybine te verkrijgen, hangt af van hun intenties. De meeste mensen volgen een schema waarbij ze hun product ongeveer twee of drie keer per week innemen.

Het is vaak raadzaam om het buiten werktijd te proberen totdat je weet hoe je je voelt in kleine doseringen.

Sommige mensen geven er de voorkeur aan om magic truffels op een vast schema te nemen. Ze kunnen kiezen voor drie dagen op en vier uit voor een wekelijkse routine.

Het is ook mogelijk om vier dagen op en drie dagen vrij te doen.

Neem je je magic truffels graag op aaneengesloten dagen? Het is misschien beter om die routine ongeveer 4-6 weken voort te zetten.

Zodra u die limiet bereikt, helpt het om 2-4 weken vrij te nemen om ervoor te zorgen dat er geen tolerantieniveaus ontstaan.

Wanneer het menselijk lichaam een tolerantie voor psilocybine ontwikkelt, heeft het er meer van nodig om hetzelfde effect te bereiken. Dat betekent dat de impact van microdosering wordt verminderd.

De typische dosis is ongeveer 5% van wat een “normale” dosis zou zijn. Sommige mensen gaan misschien tot 10%, maar het is raadzaam om op de laagst mogelijke niveaus te beginnen.

U kunt de volgende keer altijd een hogere dosis nemen als de eerste niet het beoogde resultaat geeft.

Zodra u een rustperiode van 2-4 weken hebt doorlopen, kunt u vol vertrouwen aan een nieuwe microdoseringscyclus beginnen.

Waar kan psilocybine legaal worden ingenomen voor microdosering en meer?

Oregon is de eerste staat in de Verenigde Staten die psilocybine decriminaliseert. De staat moet toestemming geven voor therapeutisch gebruik. Ondanks deze wet wordt het nog steeds als illegaal beschouwd volgens de federale statuten.

Omdat het gedecriminaliseerd is, zal een persoon niet worden beschuldigd van bepaalde misdaden voor het hebben of gebruiken ervan.

Denver decriminaliseerde deze compound in 2019. Later dat jaar deed Oakland hetzelfde, gevolgd door Santa Cruz, Washington D.C., en gemeenschappen in Massachusetts.

Een handvol plaatsen staat momenteel legaal gebruik toe.

  • De Bahama’s
  • Brazilië
  • Jamaica
  • Nepal
  • Nederland
  • en Samoa
 

In sommige landen mogen magische truffels of paddo’s worden gekweekt voor menselijke consumptie. Griekenland en de Britse Maagdeneilanden bijvoorbeeld.

Hoe helpt Psilocybine bij het bereiken van je doelen?

Er is veelbelovend wetenschappelijk onderzoek naar de voordelen van psilocybine. Het helpt bij het terugvinden van je creativiteit en kinderlijke openheid naar nieuwe dingen. 

De FDA heeft geen realistische tijdlijn voor het goedkeuren van Psilocybine voor algemeen gebruik vanwege zijn huidige status.

Sommige deskundigen benadrukken dat voorzichtigheid essentieel is bij het gebruik van de volledige dosering. Daarom is microdoseren een betere keuze. U kunt de mogelijke ongewenste effecten van hoge bloeddruk of een onregelmatige hartslag voorkomen door een kleine dosis in te nemen.

In ruil daarvoor krijg je de potentiële gezondheids- en welzijnsvoordelen die magische truffels en paddo’s bieden.

 

Microdosing | Utrecht Online Smart Shop Truffels | Koop Magic Truffels Online – Microdose Bros

Koop je truffels online en discreet bij de MicrodoseBros.nl. Magische Truffels bevatten hoge hoeveelheden psilocybine.

Populaire varianten en soorten zijn verkrijgbaar in onze online store.

.
Bezoek voor al je vragen onze Instagram pagina voor meer info. Ons team staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden!