Een veilige en natuurlijke bron van psilocybine

Bij Microdose Bros blazen we het concept van microdosering een nieuw leven in. We geloven sterk in zelfgroei en zelfontplooiing, en we willen het allerbeste voor elk van onze klanten. Daarom hebben we een naar onze mening een van de meest geconcentreerde, puurste en hoogste kwaliteit psilocybine- producten op de markt geleverd. 

Ingrediënten waarop u kunt vertrouwen

We gebruiken alleen de meest verse en beste kwaliteit sclerotia (psychedelische paddenstoelsporen), die vacuüm zijn verpakt en voorgesneden om vocht weg te houden en te helpen beschermen tegen de UV-stralen van de zon. 

De verse sclerotia die we gebruiken om deze truffels te maken, zijn 100% natuurlijk, onbewerkt en niet in poedervorm, maar vers.

Voor extra gemoedsrust bevat dit product geen allergenen, is het glutenvrij en bevat het geen kunstmatige ingrediënten, geen vulstofingrediënten, geen GGO-ingrediënten, geen toevoegingen en geen conserveringsmiddelen. 

               ” Microdose Bros gelooft in kwaliteit boven kwantiteit, daarom weigeren we compromissen te sluiten 
               over de ingrediënten die we gebruiken om onze psilocybine-truffels te maken.Welke effecten kan ik verwachten?

Onze truffels prikkelen niet alleen je zintuigen, ze helpen je ook om je op te vrolijken en gevoelens van geluk en euforie te bevorderen, terwijl ze tegelijkertijd het zelfvertrouwen, de creativiteit en de cognitieve functie stimuleren, zonder merkbare geestverruimende effecten. 

Hoe onze truffels te gebruiken

Een van de beste dingen van onze Psilocybine-truffels is dat je ze op verschillende manieren kunt gebruiken. Waaronder: 

Door de maag

Als alternatief kunt u truffels rechtstreeks uit de verpakking eten. Zorg ervoor dat u ze op een lege maag consumeert en zorg ervoor dat u ze goed kauwt om de effecten te maximaliseren.

Truffelthee 

  • Een van de meest populaire manieren om psilocybine-truffels te consumeren, is om er thee van te maken. 
  • Neem de truffels, snijd ze fijn en laat de kleine stukjes truffel 3 – 4 minuten trekken in kokend water. 
  • Laat de vloeistof vervolgens door een koffiefilter stromen, doe er een theezakje bij in en geniet daarna zoals je zou doen met een gewoon kopje thee. 
  • Zorg ervoor dat je de stukjes truffel squashed, fijnmaalt, of perst om het maximale effect te behalen.

Truffelsmoothie

Een geweldige manier om de smaak van de truffels te verbergen en de effecten enigszins te onderdrukken, is door ze in smoothies te gebruiken. Plet de truffels lichtjes, doe ze in een blender met de smoothie-ingrediënten van je keuze en pulseer zachtjes tot het gewenste resultaat. Geniet van je magic smoothie.  

 

Dosering

  • Onthoud dat psilocybine-truffels krachtige ingrediënten zijn en dat je ze met respect moet behandelen. 
  • Gebruik geen drugs, alcohol of andere geestverruimende stoffen en overschrijd NOOIT de aanbevolen dosering. 
  • Voor de ultieme microdosis-ervaring streef je naar 0,50 – 2 gram.
  • Zorg ervoor dat je met een lage dosering begint, zodat je jouw eigen tolerantie kunt vaststellen. Hierna kun je de dosering mits gewenst opvoeren. 
  • U moet 18 jaar of ouder zijn om dit product te gebruiken.

 

Hoe u uw truffels bewaart

Na opening dient u dit product binnen 30 dagen te consumeren. Bewaar op een koele, donkere plaats zonder direct zonlicht, idealiter bij temperaturen tussen 2 ° C en 6 ° C. Let op: het product kan na opening verkleuren en een blauwe kleur aannemen. Als dit gebeurt, hoeft u zich geen zorgen te maken, want het product is nog steeds volkomen veilig om te consumeren.

MELD JE AAN EN ONTVANG 10% KORTING OP JE EERSTE BESTELLING!