Heb je Magic Truffels besteld bij Microdose Bros?

Wat was jouw ervaring met Microdoseren met Magic Truffels?

Hier is een lijst met beoordelingen van onze klanten die ervaring hebben met microdoseren met magic truffels

Kortom, wil jij ook jouw ervaring delen? Natuurlijk kan dat! Zend ons een bericht. 

Liesbet Jorissen

⭐⭐⭐⭐⭐

Goede klantenservice! Heel behulpzaam en snel met antwoorden. Zo kan je zonder twijfels met microdosing beginnen. Snelle levering en kwalitatieve producten!

Jihane Ruts 

⭐⭐⭐⭐⭐

Super snelle levering en topkwaliteit!! Ik vond het spannend om met micro doseren te beginnen, maar dankzij de goede uitleg van de klantenservice ben ik met een gerust hart begonnen en is het supergoed bevallen. Normaal gesproken heb ik altijd last van een winterdip, maar die heb ik dit jaar gelukkig over geslagen. Echt een aanrader!!

Liesbeth Jorissen

⭐⭐⭐⭐⭐

Onlangs begonnen met microdosing. Het was even zoeken naar de juiste dosis, maar het is een heel interessant proces geweest. Van moe en relaxed naar energiek en creatief. Leuke ervaring. Heel duidelijke webshop ook en snelle levering. Fan. 😉

Naomi Meijer

⭐⭐⭐⭐⭐

Vaste klant bij Microdose Bro.

Het doel van microdoseren is in veel gevallen het verhogen van productiviteit en creativiteit in het dagelijkse leven, het verminderen van depressieve gevoelens of het stimuleren van energielevels.

Onderzoek toont aan dat mensen die aan microdosing doen een verbeterde creativiteit, verbeterd emotioneel welzijn en een beter dagelijkse functionaliteit ervaren.

Joseph is een super fijne lieve man die ontzettend veel verstand heeft van zijn producten.
Hij staat keer op keer klaar om alles duidelijk uit te leggen.
Best truffels in the game!

Steven Brok

⭐⭐⭐⭐⭐

Als je behoefte hebt aan een creatieve focus en wat meer euphoria in deze moeilijke Covid periode, probeer dan eens de Lions mane of truffels.
Ik moet veel teksten schrijven deze tijden en het werk erg goed. Ik voel me er natuurlijk erg lekker bij en kan het iedereen aanraden die deze tijden als moeilijk ervaart. Ik woon in Utrecht en de eigenaar kwam het zelf langsbrengen. Super aardige en vriendelijke gast (:

Jesse Oost

⭐⭐⭐⭐⭐

Als je geïnteresseerd bent in zelfontwikkeling, mentale rust verwerkingsprocessen of als je last hebt van bepaalde stoornissen die je op een natuurlijke manier wilt oplossen raad ik je in het bijzonder micro dosering psychedelische paddestoelen van microdose bros aan, want:

Ik ben een tijd geleden in contact gekomen met microbros via instagram. Omdat ik geïntegreerd bent in mijn bewuste en onderbewuste brein mijn gevoelens emoties en zelfontwikkeling raakten wij in contact. Microdose bros zijn twee super vriendelijke mensen uit New York die in Nederland zijn komen wonen en de geweldige effecten van psychedelische paddestoelen en in het bijzonder de micro dosering ervan willen delen met iedereen.

Ik ben al een tijd op zoek naar een natuurlijk hulpmiddel die mijn bewust en onderbewustzijn stimuleren en mijzelf als persoon verder laten ontplooien.

Omdat het best een grote stap is om hiermee te beginnen. Heb ik eerst grondig onderzoek gedaan en om informatie gevraagd. Ik had namelijk altijd het gevoel dat het mijn dagelijkse bezigheden hinderde maar het tegendeel is waar. Ik heb de stap nog niet ondernomen om er mee te beginnen maar ben na alle uitleg van microdose tot een besluit over gegaan!

Ondanks het feit dat ik nog niks bij hun heb aangeschaft heb ik regelmatig contact met ze. Microdosebros neemt altijd de tijd om mij over verschillende vlakken te informeren en adviseren. Ook vertellen ze mij op verschillende punten de voor en nadelen. Microdose bros helpt je bij een doserings schema, ze vertellen je hoe de paddestoelen werken wat je kan verwachten en hoe je er op een verstandige manier mee om kan gaan. Zo sta je er niet alleen voor en krijg je in het bijzonder alle begeleiding die je nodig hebt.

Ze zijn heel vriendelijk en geven je alle uitleg die nodig is met betrekking tot de juiste dosering zonder hier visueel of fysiek iets van te voelen. Dat is de namelijk de bedoeling van een micro dosering, Er de vruchten van plukken zonder “high” te worden.

Alle informatie omtrent microdoseringen en psychedelische paddestoelen kan je vinden op hun instagram pagina microdosebros hier kan je met hun in contact komen om je vragen te stellen! Net zoals ik ook heb gedaan! Ze delen dagelijks onderzoeken en ervaringen in hun verhaal, hun volgen is het waard! Veel succes

Isis van den berg

⭐⭐⭐⭐⭐

Ik ben zeer tevreden over microdosebros!
Het is een fijne webshop, met mooie producten.
Ik kan iedereen aanraden om bij microdosebros te shoppen!

Victor Sebola

⭐⭐⭐⭐⭐

I got my package today. Thanks MB Superfoods for speedy and discrete delivery. Much love…

Chance McGee

⭐⭐⭐⭐⭐

Het online bestellen was vrij eenvoudig. Ik had een klein probleem met de bezorging, maar het bleek iets kleins te zijn en niet gerelateerd aan de verkoper. Ik kon met iemand praten via de WhatsApp-link op hun website en ze leken erg vriendelijk. De kwaliteit van het product is goed. Mijn eerste keer dat ik zoiets probeerde, en het werd op een redelijk leuke manier gepresenteerd. Maar niet helemaal 5 sterren, ik zou ze 4,5 sterren geven, alleen omdat de website een beetje duidelijk had kunnen zijn over hoe microdoseren, ik moest zelf veel googlen en vrienden om advies vragen.

Magic Minds Podcast

⭐⭐⭐⭐⭐

Ik raad Microdose bros ten zeerste aan. Ze zijn super behulpzaam bij het bezorgen en delen van hun kennis en informatie. Iv heeft verschillende producten besteld en ik ben super enthousiast om te proberen. Ze zullen ongetwijfeld geweldig zijn, dus ik kom terug om een ​​andere recensie achter te laten. 🤩🤩🤩🤩

James Lawrence

⭐⭐⭐⭐⭐

Snelle en vriendelijke bediening. Geweldige klantenservice met kennispersoneel. Beveel het leeuwenmanenpoeder aan. De hoogste kwaliteit die ik heb gevonden. Geweldig voor mentale ontwikkeling en welzijn. 10/10

Hardi

⭐⭐⭐⭐⭐

Uitstekende klantenservice en nog betere producten. De eerste keer in mijn leven vond ik mijn flow-staat, ongeveer 3 weken in. Zeker aan te bevelen en aan te moedigen om met hen in discussie te gaan als je vragen hebt. 🙏🙂

Daniel Haas

⭐⭐⭐⭐⭐

heb voor het eerst truffels met microdosering geprobeerd en vond het echt leuk. Ik ben een muzikant en artiest en ik voel nu al een toename in focus en creativiteit. Microdose Bros biedt producten van hoge kwaliteit, snelle levering en uitstekende klantenservice.

Sara Pintus

⭐⭐⭐⭐⭐

Ik ben een nieuwe klant bij MicrodoseBros. Ze hebben geweldige producten en geweldige klantenservice. Ik raad dit ten zeerste aan alle vrienden en familie aan. U kunt zien dat dit bedrijf er echt om geeft.

Bianca Lokway

⭐⭐⭐⭐⭐

Ik ben zo dankbaar voor dit geweldige bedrijf. Ik kan het niet meer aanbevelen, de filosofie en producten zijn echt van hoge kwaliteit en resoneren zo veel dat ik. Er zit zoveel zorg en goede intentie achter. Als je je reis naar microdosering wilt beginnen, is dit een veilige plek om te zijn.