Er zijn zoveel dingen te leren over psychedelica en Magische Truffels, je kunt ze vinden op onze blog. In dit artikel zullen we echter de verschillende toepassingen en voordelen van deze stoffen aan de hand van onderzoeksbewijs doornemen.

Psychedelica hebben de potentie om de mensheid in positieve zin te veranderen

Het eerste wat we moeten opmerken is dat er ontzettend veel soorten psychedelische stoffen zijn die mensen tegenwoordig gebruiken. Deze stoffen bieden ieder verschillende voordelen en daarnaast hebben ze ook ieder hun eigen nadelige effecten waar je op moet letten.

Echter, uit de verschillende onderzoeken van de afgelopen decennia, blijkt duidelijk dat deze stoffen veelbelovend zijn. De Amerikaanse FDA deed een onderzoek op dit gebied waarbij de gebruikte stof MDMA was, wat eveneens een psychedelicum is. Het onderzoek ging in feite over het gebruik van MDMA-ondersteunde therapie om PTSS te behandelen en de resultaten waren veelbelovend. Het resultaat was ook verbazingwekkend goed voor mensen met verwoestende en chronische mentale verwondingen.

Mensen die PTSS overleven kunnen moeilijkheden ondervinden om contact te maken met de gemeenschap, werk, en hun familie. In sommige gevallen vertonen ze symptomen van hyper-waakzaamheid, isolement en slapeloosheid. Al deze symptomen kunnen leiden tot depressie, middelenmisbruik, hartproblemen en chronische pijn. Desondanks bieden de momenteel beschikbare behandelingsmogelijkheden slechts aan een klein aantal mensen verlichting.

Details van het onderzoek

U kunt de resultaten van het onderzoek vinden op Natural Medicine. Het is het vermelden waard dat dit momenteel de meest geavanceerde therapie proef is die gebruik maak van psychoactieve stoffen. Tijdens het fase 3 onderzoek voor de behandeling van PTSS met MDMA-ondersteunde therapie, tooonde 88% van de deelnemers veelbelovende bevindingen. Deze deelnemers waren in staat om een klinische afname van hun symptomen te ervaren.

Ook voldeed ongeveer 67% niet meer aan de criteria voor de diagnose PTSS, wat eveneens veelbelovend is. De algemene ervaring van de deelnemers zelf was dat de MDMA-ondersteunde therapie in staat was om hun probleem aan te pakken.

Een ander onderzoek was in staat om de effectiviteit van MDMA in relatietherapie aan te tonen. Het onderzoek was in staat om MDMA te combineren met Cognitieve Gedragstherapie voor PTSS. Beide therapieën gaven een significante vermindering van PTSS-symptomen, waardoor de kwaliteit van leven verbeterde.

Ketamine Onderzoeken

Er zijn ook een paar Ketamine studies uitgevoerd met veelbelovende resultaten voor chronische suïcidale neigingen, depressie en PTSS. Het combineren van de drug met therapie hielp om de risico’s van een psychedelische ervaring te verminderen. Psilocybine-ondersteunde therapie gaf ook baanbrekende resultaten.

Er zijn nog heel veel systematische reviews gedeeld die het potentieel van psychedelische therapieën onderbouwen. Deze onderzoeken laten ook zien hoe effectief ze zijn bij hersenletsel, stemmingsstoornissen, afhankelijkheid, verslaving, neurodegeneratieve aandoeningen, en stoppen met roken. De onderzoeken tonen verder de noodzaak aan om het onderzoek naar deze therapieën uit te breiden, vooral voor psychische aandoeningen.

Op basis van dit bewijs kunnen we psychedelica gebruik in verband brengen met persoonlijke groei en pro-sociale voordelen. Dit omvat het ondersteunen van compassie en verhoogde natuur-verbondenheid.

Het gebruik van psychedelica en cannabis kan leiden tot een verlichte ervaring

Onderzoek van “The Imperial College” in London toont aan dat het gebruik van psychedelica samen met cannabis de ervaring kan intensiveren. Het onderzoek was op 321 deelnemers, die allemaal een andere psychedelische ervaring hadden, met of zonder cannabis.

Zij konden vaststellen dat het combineren van cannabis met ayahuasca, DMT, LSD, mescaline, of psilocybine de psychedelische ervaring kon intensiveren. Dit hangt echter volledig af van de dosis. Je kunt deze studie vinden in “The Journal of Psychopharmacology”.

Wat opvalt is dat de psychedelische effecten toenemen met een toename van de dosis cannabis. Dit waren de belangrijkste bevindingen uit het onderzoek
the research, en de conclusie was dat er meer onderzoek nodig is op dit vlak.

Gebruik van psychedelica word geassocieerd met afname in opioïde consumptie

Het gebruik van stoffen als DMT, mescaline, LSD, en psilocybine wordt nu geassocieerd met een afname in opioïden consumptie. Er zijn verschillende onderzoeken die aantonen dat gebruik van psychedelica bijdraagt aan een vermindering van 55% in opioïdengebruik.

Er is nog steeds geen zekere verklaring voor, maar feit is, psychedelica zoals psilocybine, MDMA, en andere stoffen zijn effectief voor de behandeling van geestelijke gezondheid. Ze worden al heel veel gebruikt voor de behandeling van aandoeningen als PTSS, verslaving, en depressie.

Microdose Bros Positie in het plaatje

Al het bovenstaande is om je een beter begrip te geven van enkele van de mogelijke toepassingen en de voordelen van psychedelica. Dit is allemaal bevestigd op grond van onderzoeksresultaten en ondersteunende onderzoeken. Bij Microdose Bros blijven we toegewijd aan het verstrekken van de beste op onderzoek gebaseerde informatie aan onze lezers.

Om toegang te krijgen tot de verschillende informatie, hoef je alleen maar ons blog te bezoeken. Hier hebben we een aantal van de belangrijkste onderwerpen behandeld om je verder te helpen de voordelen van psychedelica te begrijpen. Sommige van de onderwerpen die je zult vinden zijn als volgt:

als aanvulling op deze studies, kun je ook de
educatieve sectie van onze blog bezoeken om meer te leren over microdosering.

We hebben ook een Smart Shop, en daar kun je verschillende soorten magic truffels krijgen. Je kunt je magic truffels bij ons kopen. Van Tampanensis tot Mexicana en Galindoi, je kan het allemaal krijgen bij Microdose Bros. We verzenden discreet in Europa..

Magische Truffels kopen in Europa kan niet makkelijker.