Als het om psilocybine gaat, zijn er verschillende meningen en ideologieën. De hallucinogene chemische stof is aanwezig in een paddenstoel die voorkomt in de Verenigde Staten, Europa en Mexico. Deze paddenstoelen worden nu in de volksmond ook wel paddo’s genoemd.

Veel mensen gebruiken deze stof tegenwoordig als recreatieve drug. Psilocybine veroorzaakt zintuiglijke vervorming en een gevoel van euforie, wat gebruikelijk is bij hallucinogene drugs.

Verschillende onderzoekers bestuderen de chemische stof vandaag de dag om de voordelen en mogelijke bijwerkingen volledig te begrijpen. Wat is er te weten over paddo’s, psilocybine, en zelfs over Magic Truffels? De Drug Enforcement Administration (DEA) categoriseert psilocybine als een Schedule I stof. Dit is voornamelijk vanwege het misbruikpotentieel.

Veel medische instanties geloven dat het nemen van psilocybine angst en hallucinaties kan veroorzaken. In dit artikel vindt u alles wat u moet weten over psilocybine, inclusief de voordelen en de bijwerkingen.

Wat is Psilocybin?

Zoals eerder vermeld, is psilocybine een hallucinogene chemische stof in paddo’s. Mensen nemen deze chemische stof voor verschillende redenen, waaronder de behandeling van andere aandoeningen. Dat laat je afvragen hoe het werkt.

De chemische stof activeert serotonine receptoren in de prefrontale cortex van de hersenen. De prefrontale cortex is het deel dat perceptie, cognitie en stemming controleert. Psilocybine en andere hallucinogenen werken door het stimuleren van dit gebied dat paniekreacties en opwinding regelt.

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, veroorzaakt psilocybine geen actieve auditieve of visuele hallucinaties. De chemische stof vervormt alleen de manier waarop gebruikers hun omgeving waarnemen. De individuele ervaring na het nemen van psilocybine verschilt, afhankelijk van een aantal factoren. Deze factoren zijn onder andere eerdere ervaringen en de hoeveelheid psilocybine die de persoon inneemt.

Psilocybine heeft een snelle werking, en het duurt slechts 30 minuten voordat de hallucinogene effecten beginnen. De effecten kunnen echter tot 6 uur aanhouden. Bij sommige mensen kunnen deze effecten vele dagen aanhouden, vooral veranderingen in hun denkpatronen en zintuiglijke waarneming.

De potentie van paddo’s hangt ook af van verschillende factoren. Dit omvat of het gedroogd of vers wordt genomen, de oogstperiode, de groeiomstandigheden, de herkomst en de soort. Het is vermeldenswaard dat verse paddenstoelen een lager psilocybinegehalte hebben dan gedroogde paddenstoelen.

Op straat bestaan er verschillende namen voor paddo’s. Deze namen zijn onder andere cubes, mushroom soup, purple passion, sacred mushrooms, little smoke, simple Simon, mushies, boomers, en shrooms.

Hoe mensen Psilocybine consumeren

De paddestoelen die de chemische stof bevatten zijn meestal klein en bruin of geelbruin van kleur. Mensen verwarren deze paddenstoelen meestal met andere soorten, waarvan de meeste giftig zijn. Mensen consumeren psilocybine op verschillende manieren. Sommigen geven er de voorkeur aan om het te zetten als thee, terwijl anderen het bereiden met andere maaltijden om het beter te laten smaken.

De technologische vooruitgang heeft echter de verwerking van deze paddenstoelen verbeterd. Tegenwoordig hebben sommige fabrikanten de paddenstoelen geformuleerd in capsulevorm. Na de verwerking zijn sommigen zelfs zo ver gegaan dat ze de paddenstoelen met chocolade hebben bedekt. Het uiteindelijke doel is om de smaak te verbeteren en zo de therapietrouw te verhogen.

De omvang van Psilocybine gebruik

Uit een nationaal onderzoek uit 2015 blijkt dat ongeveer 9% van de mensen in de VS wel eens psilocybine heeft gebruikt. Historisch bewijs toont het gebruik van psilocybine voor spirituele en mystieke doeleinden al aan in de pre-Columbiaanse Meso-Amerikaanse samenlevingen.

Het gebruik van psilocybine is ook gebruikelijk bij mensen die op zoek zijn naar een spirituele ervaring en in dansclubs. Artsen gebruiken het ook voor de behandeling van kankerangst, depressie, angst en clusterhoofdpijn.

Ondanks dit wijdverbreide gebruik van de stoffen, plaatsen sommige wetenschappers nog steeds vraagtekens bij de veiligheid en effectiviteit ervan.

Effecten van Psilocybine

Psilocybine, LSD en enkele andere hallucinogene stoffen hebben soortgelijke effecten op het lichaam. De effecten omvatten voornamelijk een verandering in de waarneming van ruimte en tijd en de algemene stemming en gevoelens.

Er zijn echter nog andere effecten van psilocybine, en die zijn onder andere de volgende:

 • Angstaanjagende hallucinaties
 • Verwarring
 • Paranoia
 • Gebrek aan coördinatie
 • Misselijkheid en overgeven
 • Ongewone lichamelijke sensaties
 • Spierzwakte
 • Verminderde concentratie
 • Slaperigheid en geeuwen
 • Duizeligheid
 • Verwijdde pupillen
 • Verstoord denken
 • Geestelijk ontwaken
 • Visuele verandering
 • Depersonalisatie
 • Derealisatie
 • Vredelievendheid
 • Euforie

Deze effecten zijn afkomstig van verslagen van verschillende mensen, en ze variëren over het algemeen van persoon tot persoon. Het hangt af van de directe omgeving, de persoonlijkheid en de mentale toestand van de gebruiker. Gebruikers met een psychische aandoening hebben een hoger risico op het ervaren van een bijwerking van psilocybine.

Verschillende mensen hebben ook gemeld dat ze psychische problemen ervaren als een belangrijke bijwerking. Dit komt vaak voor bij mensen die psilocybine voor recreatieve doeleinden gebruiken. Psychologische nood kan zich voordoen in de vorm van een kortdurende psychose of extreme angst.

Wat deskundigen zeggen over Psilocybin

Veel mensen zoeken paddo’s om verschillende redenen, maar het vredige high effect komt het meest voor. Uit veel rapporten blijkt echter dat het verwarring, paranoia, angstaanjagende hallucinaties en angst kan opwekken.

Het gebruik van paddo’s voor medicinale en spirituele doeleinden dateert al van duizenden jaren geleden. Tegenwoordig wordt er veel onderzoek gedaan om psilocybine en de werking ervan volledig te begrijpen.

Een van deze onderzoeken is het werk van de Johns Hopkins University. Hun onderzoek ondersteunt de bewering dat psilocybine effectief is bij depressie en alcohol- en nicotineverslaving. Hun onderzoek ondersteunt ook de effectiviteit van paddo’s bij de behandeling van kanker-gerelateerde angst en depressie.

Het Center for Psychedelic and Consciousness Research, dat zich ook in Johns Hopkins bevindt, doet ook onderzoek voor andere aandoeningen. Voorbeelden van deze aandoeningen zijn de ziekte van Alzheimer, het syndroom van de ziekte van Lyme na de behandeling, PTSS en Anorexia nervosa.

Denver was de eerste stad die paddo’s decriminaliseerde, en dit was in 2019. Een paar maanden later volgde Oakland, en een paar andere Amerikaanse steden, waaronder Ann Arbor, Californië, en Santa Cruz. Oregon werd de eerste die psilocybine legaliseerde voor therapie, en dit was in 2020.

Hoe werkt Psilocybine

Psilocybine biedt een groot aantal voordelen en bijwerkingen, waardoor je je kunt afvragen hoe het werkt. Wat doet de drug met de hersenen om een verandering in gedragspatronen teweeg te brengen? We weten al dat het nemen van een psychedelische drug veranderingen kan veroorzaken in de communicatiepatronen van de hersenen. Dit is te vinden in het werk van Michael McGee.

Zijn werk laat zien hoe de programmering van hersencellen doorgaat tot in de late kindertijd. Dit zorgt ervoor dat we kunnen omgaan met de verschillende neuronen in de hersenschors, die voor hogere-orde functies is. Volgens zijn werk zijn psilocybine en psychedelica serotonine receptor stimulatoren of agonisten. Ze werken door de entropie van de hersenen te verhogen om de communicatie van de neuronen in de hersenen te verzekeren.

Er zijn veel andere onderzoeken om te begrijpen hoe psilocybine en andere psychedelica werken. Het gemeenschappelijke is dat ze allemaal ondersteunen dat de drug het gedrag en de perceptie verandert van mensen die ze innemen.

Dit is te danken aan het werkingsmechanisme dat wordt gebruikt bij de behandeling van aandoeningen als depressie en angst. Er zijn echter een paar risico’s verbonden aan psilocybine.

Risico’s

Mensen die psilocybine gebruiken kunnen een blijvende verandering in hun waarneming ervaren. Dit treedt meestal op als een flashback, die traumatisch kan zijn. De visuele flashbacks van het gebruik van psilocybine of andere hallucinogenen kunnen jaren aanhouden. Artsen noemen dit soort aandoeningen een hallucinogeen-aanhoudende waarnemingsstoornis.

Mensen kunnen te maken krijgen met andere risico’s, waaronder agitatie, psychose, angst en verwarring. In extreme gevallen kan het symptomen van schizofrenie omvatten, en dit zal drastische maatregelen vereisen. Een van de maatregelen die artsen nemen om deze effecten te behandelen, is het gebruik van benzodiazepinen.

Het laatste risico dat iemand kan lopen is het eten van giftige paddestoelen in plaats van paddo’s. Ook deze vergiftiging kan leiden tot delirium, spierkrampen en zelfs verwardheid. Dit risico komt echter niet vaak voor, en er zijn slechts een paar gevallen gemeld.

Magische truffels en wat je moet weten

Ze worden ook wel sclerotia of psilocybine truffels genoemd omdat ze psilocine en psilocybine bevatten. Dit zijn de belangrijkste alkaloïden die ervoor zorgen dat mensen een psychedelische trip ervaren.

Je zou kunnen denken dat magic truffel slechts een andere naam is voor paddo, maar er zijn verschillende.

The difference between them can be seen in their growth pattern. Truffles don’t grow like mushrooms, but they grow as subterranean nodules formed by mycelium. There are many other differences between them, and you’ll find them below.

Verschillen tussen Magic Truffels en Paddo’s

Truffels en paddestoelen verschillen in vele opzichten van elkaar. De verschillen zijn te zien met betrekking tot hun kracht, uiterlijk en kweekomgeving.

Potency

Ze hebben beide dezelfde psychoactieve alkaloïden. De concentratie varieert echter per soort en per deel, vooral bij paddenstoelen.

Bij truffels is de concentratie van het psychoactieve bestanddeel in het gehele homogene lichaam gelijk. Er bestaan verschillende meningen over de werkzaamheid van truffels ten opzichte van die van paddestoelen.

De vereiste doses voor paddenstoelen zijn gewoonlijk lager dan voor truffels. De potentie hangt ook af van de manier waarop ze wordt geconsumeerd, gedroogd of vers.

Verschijning

De vruchtlichamen van paddo’s lijken op die van een echte paddestoel met een hoed en steel. Truffels hebben onregelmatig gevormde knobbels, hoewel sommige de vorm van een ei hebben.

Groeiend milieu

Paddenstoelen hebben vocht, voldoende voedingsstoffen en een lage temperatuur nodig om te groeien, terwijl truffels maar weinig nodig hebben. Ze groeien allebei onder de grond, en daarom is vocht essentieel.

Soorten Magic Truffels

Er zijn verschillende soorten truffels, en de meest voorkomende zijn Tampanensis, Mexicana, Utopia, Galindoi, en Pajaritos.

Psilocybe Tampanensis

Dit is een sterkere soort in vergelijking met de Mexicaanse truffel, en zijn kracht kan een gevoel van vrede en diepe gedachten opwekken.

Psilocybe Mexicana

De truffel heeft een milde concentratie van psychoactieve bestanddelen. Het staat bekend om zijn vrolijke, giechelig en blije effecten, en het is een uitstekende keuze voor beginners.

Psilocybe Utopia

Veel mensen noemen het de Psilocybe Dragon, en het is de sterkste en meest potente truffel. Het geeft een zware trip en is een perfecte optie voor ervaren gebruikers wanneer het wordt geconsumeerd.

Psilocybe Galindoi

Het is krachtiger dan Tampanensis, en het geeft een langdurige trip. Ideaal voor consumptie is in een ontspannen en rustige omgeving.

Psilocybe Pajaritos

Ook potenter dan Tampanensis, en het is een krachtige soort. Het geeft een intens giechelige trip met visuele en fysieke effecten.

Hoe kom ik aan Magic Truffels?

Er zijn veel manieren om aan magic truffels te komen, maar als je op zoek bent naar de meest betrouwbare, en probleemloze manier om ze te krijgen, raden we je aan om eens te kijken bij Microdose Smart Shop. Hier zul je klaar zijn om magic truffels te eten, en je zult niet lang hoeven te wachten voordat je ze kunt consumeren. Als beginner is het het beste om mildere truffels te krijgen.

Hoe Magic Truffels en Psilocybine te consumeren

Er zijn zoveel manieren om Magic Truffels te consumeren, en de effecten van elke methode variëren. Hier zijn een paar manieren waarop je Magic Truffels kunt consumeren:

 • Eet ze op: Hoewel dit een optie is, is het niet voor iedereen weggelegd omdat het een slechte smaak heeft. Je zult de truffels goed genoeg moeten kauwen om de psychoactieve stof vrij te laten komen.
 • In thee: Een andere optie is om thee te zetten van de truffels. Hiervoor hoef je de truffels alleen maar te pletten en 15 minuten in heet water te leggen.
 • In recepten: Je kunt magische truffels toevoegen aan je eten om de smaak te verbeteren. Er zijn zo veel voedingsmiddelen waar je de truffels aan toe kunt voegen. Je moet alleen voorkomen dat je het kookt, omdat dit de psychoactieve bestanddelen kan vernietigen.
 • In capsules: Je kunt een capsule machine gebruiken om de truffels in een capsule te formuleren. Dit is ook een gemakkelijke manier om de smaak van de truffel te maskeren. Het verbetert ook de precisie van de dosis die je neemt. Vergeet niet dat microdosering de aanbevolen methode is om magic truffels te consumeren.
 • Citroen TEK: De laatste optie is om citroensap te maken met truffels. Dit zal het begin van de effecten verhogen omdat de niet-psychoactieve psilocybine sneller zal worden omgezet in psychoactieve psilocine.

De juiste dosis, en waarom het belangrijk is

Een belangrijk ding om altijd te overwegen bij het consumeren van Magic Truffels is de dosis die je neemt. Te veel innemen zal je alleen maar een bad trip bezorgen, en te weinig zal niet het effect geven dat je wilt.

Er zijn verschillende factoren die bepalen wat de ideale dosis is om te consumeren. Deze omvatten de sterkte van de ervaring, of je het gedroogd of vers neemt, en het lichaamsgewicht.

Conclusie

Dat was het; we hebben de belangrijkste dingen die je moet weten behandeld. Wetenschappers zijn zich nog steeds aan het oriënteren op dit gebied, omdat psilocybine door de jaren heen veelbelovend is gebleken.

 

Microdosing | Utrecht Online Smart Shop Truffels | Koop Magic Truffels Online – Microdose Bros

Koop je truffels online en discreet bij de MicrodoseBros.nl. Magische Truffels bevatten hoge hoeveelheden psilocybine.

Wil je meer weten over hoe je microdoseert? Lees erover in ons blog.

.
Bezoek voor al je vragen onze Instagram pagina voor meer info. Ons team staat voor je klaar ze te beantwoorden!

 

 

[offerings-list]