Veel mensen verwijzen naar Psilocybe Galindoi als het vlees van de goden. Dit komt door zijn brede toepassing in spirituele tradities. Psilocybe Galindoi is een krachtige psychedelische paddenstoel, en in dit artikel zal ik je alles laten zien wat je over de paddenstoel moet weten.

Paddenstoelen en truffels hebben slechts een paar verschillen. Het belangrijkste verschil is dat truffels zich onder de grond ontwikkelen, terwijl paddenstoelen boven de grond groeien. Ze zijn echter allebei rijk aan psilocine en psilocybine, wat krachtige psychoactieve drugs zijn. Deze twee stoffen zijn ook verantwoordelijk voor de psychedelische ervaring die mensen hebben na het consumeren van Psilocybe Galindoi.

Psilocybe Galindoi paddenstoelen identificeren

Het is over het algemeen een organisme of plant die ons begrip van de wereld verbetert na het consumeren ervan. Psilocybe Galindoi is een krachtig psychedelicum dat van nature voorkomt in de hoge grasvlakten van Guadalajara, Mexico.

Dit zijn de belangrijkste kenmerken van de Psilocybe Galindoi voor een correcte identificatie:

 • Hij bezit bruine kieuwen met witachtige randen
 • Een klokvormige kleine hoed van 1,5 tot 2 cm
  5 tot 6,5 cm lange gestreepte stengel met een diameter van 1 tot 2 mm
 • De kleur is strogeel wanneer droog en geelbruin wanneer vochtig

Aanvankelijk dacht men dat Psilocybe Galindoi een op zichzelf staande soort was. Onderzoek door Dr. Gaston Guzman toont echter aan dat het een variëteit is van de Psilocybe Mexicana.

Galindoi truffels

Voor de duidelijkheid: truffels en paddenstoelen zijn afkomstig van hetzelfde organisme. Hun enige verschil is dat truffels ondergronds groeien, in de grond. De paddenstoel sterft af in ongunstige klimatologische omstandigheden, maar de sclerotia blijven slapend in de grond. Dit blijft zo tot de omstandigheden gunstig worden voor groei.

Als het op de psychedelische ervaring aankomt, krijgen truffels meestal de voorkeur. Dat komt niet door hun potentie, maar door hun gemak bij het kweken.

De truffels komen van nature voor in Mexico, maar mensen in subtropische klimaten kunnen de truffels gemakkelijk kweken. Met een warme opslagplaats die niet direct onder het zonlicht staat en geduld, kan men gemakkelijk Psilocybe Galindoi kweken.

Desondanks zijn er kweeksets die mensen nu gebruiken om de truffels te kweken. Deze kits bieden de optimale kweekomstandigheden om de groei van de truffels te vergemakkelijken. De drie classificaties van truffels zijn Tampanensis, Mexicana, en Galindoi. Beginners wordt aangeraden om met de Mexicaanse te beginnen. Tampanensis is voor veteraan psychonauten, terwijl Galindoi er comfortabel tussenin zit.

Effecten

De psychedelische ervaring is de algemene term die mensen gebruiken om de effecten van de truffels te beschrijven. Voor iemand die nog nooit een ervaring heeft gehad, ben je misschien nieuwsgierig naar hoe het is. De effecten kunnen variëren als gevolg van individuele verschillen, maar de kenmerken zijn meestal vergelijkbaar.

Deze effecten omvatten:

 • Situaties vanuit een ander perspectief zien
 • Veranderd besef van tijd
 • Visioenen of andere diepgaande ervaringen
 • Het gevoel niet in je lichaam te zijn
 • Objecten vervormd zien worden of zelfs bewegen
 • Geluiden die verschillende vormen aannemen

 

Dit zijn de meest voorkomende effecten die mensen krijgen van deze truffels. Het belangrijkste voor iedereen is om te weten hoe de ervaring te navigeren.

Doseren

Dosering is een van de belangrijkste aspecten om te overwegen bij het nemen van truffels. Het vereist vaak aandacht voor details en het zorgvuldig volgen van richtlijnen. Je kunt gemakkelijk de hoeveelheid berekenen die je nodig hebt en de trip die je hiermee zult ervaren. Als je meer consumeert, zal je ervaring langer en intenser zijn.

Dit is de ideale doseringsrichtlijn voor iemand die tussen 68 en 90 kg weegt. Iedereen die minder weegt, kan overwegen een kleinere dosis te nemen.

 • 1 gram:1g is het perfecte punt, vooral als je niet zeker bent over het nemen van psychedelica. Bij deze dosis is de ervaring licht euforisch en wordt deze vooral gekenmerkt door een gevoel van energie en geluk. Een dosis van 1 gram zal je helpen het leven meer te waarderen.
 • 4 gram: Na een tijdje wil je misschien de dosis die je inneemt verhogen voor een andere ervaring. Bij 4 gram is het effect nog steeds euforisch. Op dit punt begint de geest zich echter los te koppelen van het lichaam. Hallucinaties komen ook vaak voor bij deze dosis, naast een ongelooflijke vervorming van het gevoel van tijd.
 • 8 gram: Deze dosis gaat gepaard met frequente en levendige hallucinaties. Alles voelt alsof het ronddraait. Het is over het algemeen het beste om deze dosis te vermijden als je van plan bent om je te verplaatsen. Deze dosis zal je helpen verborgen waarheden over jezelf te ontdekken.
 • 12 gram en meer: Er zal een volledige ontkoppeling zijn tussen je geest en bewustzijn bij deze dosis. Je gaat door verschillende niveaus van realiteit en je emoties en gedachten zullen in het rond vliegen. Het is het beste om mensen in de buurt te hebben als je van plan bent om deze dosis te nemen.  

Dit zijn de belangrijkste dingen die je moet weten over Psilocybe Gallindoi. Als je meer wilt weten over Magic Truffels, bezoek dan onze blog. Hier kom je meer te weten over psychedelica, microdosering en hoe je een bad trip doorkomt.

Koop Magic Truffels bij Microdose Bros Shop hier!

Wij verzenden discreet door heel Europa met track en trace levering | Microdose Bros.

Wij verkopen verse Magic Truffels van de beste kwaliteit. Magic truffels zijn natuurlijke psychedelica en legaal te koop bij Microdose Bros’ online Magic Truffels shop MicrodoseBros.nl.

Buy Galindoi Magic Truffles
Buy Galindoi Magic Truffles