11 ongelooflijk spannende feiten over magische truffels

11 Feiten over Truffels. Feit of fictie? Veel mensen weten helemaal niets van truffels voordat ze beginnen met microdoseren. Leer hier feit van fictie te onderscheiden.

Magic truffels zijn myceliummassa’s die psilocybine bevatten. Het is de sclerotia van de schimmels die boven de grond groeien.

Vóór 2007 zou het grootste deel van de wereld niet hebben nagedacht over magic truffels. Hoewel ze deel uitmaakten van de catalogus van psychedelische stoffen, was het een product buiten het bereik van het publieke bewustzijn.

In Nederland hebben de Nederlandse autoriteiten het gebruik van paddo’s in oktober 2007 verboden.

Toen de wet werd geschreven, werden de sclerotia niet opgenomen vanwege de overtuiging dat het product zwakker is. Zo werden magic truffels de enige legale optie en konden smartshops ze als legaal alternatief aanbieden.

Als je meer wilt weten over magische truffels, dan zijn hier de spannende feiten die je wilt weten.

Feit #1: Magic Truffels zijn ongeveer hetzelfde als paddo’s

Hoewel ze technisch verschillend zijn, komen magic truffels en paddo’s uit hetzelfde organisme. De eerste is als de “kluit” van de paddenstoel. Het houdt de schimmels in leven totdat de omstandigheden geschikt zijn om te groeien. Zodra het begint te groeien, beginnen die paddenstoelen uit de grond te komen.

Het sclerotium kan lange tijd inactief blijven. Ze zijn vaak bolvormig of hebben de vorm van pellets, variërend in grootte van 1 mm tot 1 cm in diameter.

Deze vruchtlichamen komen onder de grond voor om de voedselreserves op peil te houden. De dikke, dichte schaal is rijk aan voedingsstoffen en zorgt voor voldoende water om groeimechanismen te leveren. De gemiddelde magic truffel heeft een vochtgehalte van 10% of minder.

Hoewel er verschillen zijn in het uiterlijk van magic truffels en paddo’s, lijkt de substantie opmerkelijk veel op elkaar.

Als er iets is, hebben de sclerotia meer consistentie met hun psilocybine-gehalte dan de paddenstoelen boven de grond.

Soms zie je magische truffels die worden verkocht als ‘Philosopher’s Stones’. Behalve de naam is er geen verschil tussen de twee producten.

Feit #2: Magic Truffels doen er langer over om te groeien

De harde stukjes mycelium die magische truffels worden, hebben tijd nodig om zich te vormen. Als ze eenmaal hun vorm hebben aangenomen, is het product zeer goed bestand tegen wisselende weersomstandigheden.

De magic truffels groeien op dezelfde manier als paddo’s. Bij mycelium is er vaak behoefte aan duisternis en warme temperaturen om te genereren. Het duurt tot vier weken om het stadium te bereiken waarin sclerotia kan ontstaan.

Er zijn geen extra stappen nodig als de ondergrond klaar is. Het begint de sclerotia te vormen, waardoor het uitgroeit tot grote, harde stukken. De groeiperiode kan tot vier maanden duren. Als het eenmaal voorbij is, zullen de magic truffels niet groter worden.

Daarom zijn paddo’s soms behoorlijk populair. Omdat hun bovengrondse groei vaak afhankelijk is van de omstandigheden, kunnen de vruchtlichamen onder bepaalde omstandigheden spectaculaire hoogten bereiken.

Feit #3: Dieren jagen op magische truffels

Mensen kunnen genieten van de voordelen van magische truffels, vooral wanneer ze worden gebruikt voor microdosering. Verschillende diersoorten jagen ook op de sclerotia in de grond.

Geiten en het meeste vee vinden het heerlijk om magische truffels te vinden in weilanden en velden. Rendieren voelen zich aangetrokken tot dit product op dezelfde manier waarop katten van kattenkruid houden.

Als dieren te veel magic truffels consumeren, kunnen ze maagklachten en hogere opwindingsniveaus ervaren. De meeste symptomen, zelfs bij een overmatige hoeveelheid, beginnen binnen 12 uur of minder te verdwijnen.

In 2006 zond NPR een show uit over een cocker-spaniël genaamd Lady. Haar eigenaar zei dat de hond graag veel tijd doorbracht bij de vijver in de achtertuin.

Als ze controleerde wat er aan de hand was, stond Lady daar met glazige ogen, teruggetrokken en gedesoriënteerd. Het was toen dat Lady haar mond opendeed om te laten zien dat ze een pad had gegrepen.

De huid van de Bufo alvarius (Colorado River) paddenstoel bevat dezelfde tryptamines als in magic truffels. Het komt zo vaak voor dat onderzoeker Ronald Siegel in 1989 voorstelde dat drugsintoxicatie de primaire methode en motivatie is achter de keuze van organismen.

Feit #4: Magic Truffels hebben een evoluerende legaliteit

Het lijdt geen twijfel dat magic truffels legaal zijn in Nederland. Het is een product dat wordt belast en gereguleerd zoals vrijwel al het andere dat tegenwoordig wordt verkocht. Nederland was lange tijd de enige plek waar magic truffels legaal waren. In de afgelopen tien jaar hebben verschillende landen hun standpunt over psilocybine veranderd.

Zelfs de Verenigde Staten zijn in dat gesprek. De staat Oregon heeft onlangs psilocybine toegestaan in therapeutische settings.

Wanneer je je favoriete smartshop online of persoonlijk bezoekt, kun je je magic truffels door heel Europa laten verzenden. Dat betekent dat je met dit product hetzelfde effect kunt krijgen als met paddo’s zonder dezelfde juridische zorgen.

Feit #5: Magic Truffels zijn erg veilig

Magic truffels bieden een van de veiligste ervaringen die tegenwoordig beschikbaar zijn in vergelijking met recreatieve drugs.

Slechts 0,2% van elke 10.000 mensen die een psilocybine-hallucinogeen gebruikten, meldde de noodzaak om voor behandeling naar de eerste hulp te gaan. De enquête omvatte deelnemers in 50 landen.

Mensen die cocaïne, LSD of MDMA gebruikten, hadden een behandelingspercentage dat vijf keer hoger was dan bij mensen die de stof gebruikten die in magische truffels wordt aangetroffen.

Zelfs alcoholgerelateerde ziekenhuisbezoeken waren vijf keer hoger in vergelijking met psilocybine. De mensen die de meeste moeite hadden met magic truffels of paddo’s combineerden psilocybine met alcohol of bevonden zich in een onbekende omgeving. Die zorgen zijn niet van toepassing op mensen die best practices voor microdosering gebruiken bij hun gebruik van psilocybine.

Feit #6: Magic Truffels bevatten psilocine

Als mensen het hebben over de voordelen van magic truffels, hebben ze het meestal over hoe psilocybine het lichaam helpt. Wat niet zoveel aandacht krijgt, is de psilocine die in dit product wordt aangetroffen. Het is als de neef waar niemand aan denkt totdat ze in dezelfde kamer zijn.

Het belangrijkste verschil is dat psilocine een halfwaardetijd heeft van drie uur of minder. Het heeft ook geen significant effect op de dopaminereceptoren van een persoon. Het is geschikt voor microdosering omdat het bij die lage niveaus het noradrenerge systeem niet aantast.

Het noradrenerge systeem vormt de neurotransmitters die van invloed zijn op gereedheid, opwinding en alertheid.

Feit #7: Magic Truffels hebben een unieke smaak

De beste manier om te beschrijven hoe het is om op een magische truffel te kauwen, is aards. Het heeft iets vertrouwds, zoals het drinken van een kopje rozijnenthee. Sommige mensen houden ervan, terwijl anderen er alles aan doen om het te verhullen.

Een van de gemakkelijkste manieren om van de ongewenste smaak af te komen, is door de magic truffels onder te dompelen in citroensap. De beste optie is om het uit een verse citroen te persen.

Als je er geen hebt, is vers limoensap een geschikt alternatief.

Je kunt kiezen voor gebotteld citroen- of limoensap, maar het geeft niet altijd hetzelfde resultaat als het echte werk.

Laat het sap ongeveer 15 minuten in het magische truffelmateriaal trekken. U kunt daarna uw microdosis als een injectie nemen om de voordelen van psilocybine te ervaren.

Feit #8: Magic Truffels kunnen een positieve mindset opwekken

Onderzoekers boden psilocybine aan meer dan 50 volwassenen aan. Ze ontdekten dat meer dan de helft van de mensen een meetbare persoonlijkheidsverandering ervoer, waarbij meer openheid werd genoemd als de belangrijkste attitudeverandering.

Voor mensen met een kankerdiagnose of mensen met meer pessimisme ten opzichte van het leven, bieden magic truffels een optie om je mindset te veranderen.

Microdosering is een fantastische manier om deze voordelen te ontdekken. Omdat de hoeveelheid niet genoeg is om een hallucinogeen effect te veroorzaken, kun je positieve stemmingswisselingen in hun volle omvang verkennen.

Feit #9: Magic Truffels Bevorderen Hersencelgroei

Wanneer nieuwe hersencellen of neuronen beginnen te groeien, volgen ze een proces dat ‘neurogenese’ wordt genoemd. Als je regelmatig magic truffels gebruikt, kan de psilocybine in het product een boost geven aan wat er gebeurt.

Toen wetenschappers deze verbinding in de hersenen van muizen injecteerden, was de fysieke reactie een toename van nieuwe hersencellen.

Mensen die magic truffels nemen voor microdosering of een meer traditionele ervaring hebben ook de psilocybine die zich bindt aan hun hersenreceptoren. Dit proces stimuleert nieuwe groei en versterkt het kortetermijngeheugen.

De hippocampus blijft nieuwe hersencellen maken, ongeacht tijd of leeftijd.

Hoewel sommige cellen altijd in een stervensstadium verkeren, worden ze vervangen door nieuwe die de hersenen vormen. Dit proces helpt de geest om de controle over zijn centrale functies te behouden.

Daarom kan microdosering een krachtig hulpmiddel zijn voor uw algehele welzijn. Omdat het de groei bevordert, zijn de processen voor denken, stemmingsstabiliteit en meer gemakkelijker te onderhouden.

Feit #10: Magic Truffels kunnen verslavingen vinden

Psilocybine wordt niet als een verslavende stof beschouwd. Het wordt niet eens vermeld als een stof die dwangmatig gebruik veroorzaakt. Hoewel hogere doses intense ervaringen creëren, verdwijnen die mentale en fysieke uitdagingen met microdosering.

Wanneer je jouw favoriete magic truffelvariant koopt bij Microdose Bros of een smartshop van jouw voorkeur, heb je wat je nodig hebt om de hunkering van andere verslavingen te bestrijden. Psilocybine is heel nuttig bij roken en alcoholisme.

Het probleem met magic truffels is de snelheid waarmee het menselijk lichaam tolerantie opbouwt. Als je vier dagen achter elkaar een microdosis neemt, wordt het buitengewoon moeilijk om de laatste dag effecten te ervaren.

Feit #11: Magic Truffels kunnen in bijna elke habitat groeien

Wat de magic truffel zo uniek maakt, is dat hij bijna overal kan groeien. Hoewel het mycelium de voorkeur geeft aan specifieke omstandigheden om maximale productieniveaus te creëren, kun je volledig natuurlijke versies vinden in prairies, tuinen, erven en bossen.

Archeologen die in de Sahara werken, hebben bewijs gevonden dat menselijke populaties al meer dan 7.000 jaar magische truffels en paddo’s gebruiken.

Uitgebreid gebruik van psilocybine wordt gevonden in de Azteekse en Maya-culturen, vooral in wat nu Guatemala en Mexico is.

In Midden-Amerika werden magic truffels en paddo’s veel gebruikt voor religieuze doeleinden. Hun naam betekende “Vlees van de Goden” in de Azteekse taal.

Hoe riskant zijn magic truffels in vergelijking met traditionele drugs?

Magic truffels hebben een lage toxiciteit. De gevallen van dodelijke slachtoffers bij de hoogste doses zijn uitzonderlijk zeldzaam, zelfs gezien de overdreven media-aandacht voor de problemen die zich voordoen.

Daarom zijn de set en setting essentieel bij het overwegen van een hoge dosis magic truffels. Als je een hoogwaardig product van Microdose Bros koopt voor microdosering, hoef je je bijna nergens zorgen over te maken van psilocybine.

Studies tonen aan dat mensen die magic truffels en soortgelijke producten gebruiken, minder last hebben van psychische stoornissen. Daarom is het cruciaal om alles te weten om van magic truffels te genieten. Als u de juiste dosering krijgt, kunt u genieten van creatieve resultaten zonder nadelige bijwerkingen.

Microdosing | Utrecht Online Smart Shop Truffels | Koop Magic Truffels Online – Microdose Bros

Als je klaar bent om je voorraad in te slaan, Microdose Bros. heeft wat je nodig hebt voor een succesvolle microdoseerervaring. Met magische truffels, weegschalen en meer biedt onze online smartshop, gevestigd in Nederland, een totaalervaring voor alles wat je nodig hebt.

Koop je truffels online en discreet bij de MicrodoseBros.nl. Magische Truffels bevatten hoge hoeveelheden psilocybine.

Wil je meer weten over hoe je microdoseert? Lees erover in ons blog.

.
Bezoek voor al je vragen onze Instagram pagina voor meer info. Ons team staat voor je klaar ze te beantwoorden!