Zelfs bij microdosering kan de impact van psychedelica zoals psilocybine onvoorspelbaar worden. Een innerlijke reis begint zodra je magic truffels binnenkrijgt. Voor velen is het resultaat een verbeterde productiviteit, meer creativiteit en het gevoel extra energie te hebben om de dag door te komen.

Stel dat uw gevoeligheidsniveaus voor psilocybine hoog zijn. In dat geval kan zelfs een dosis van 2% van de normale hoeveelheid leiden tot een donkere, mogelijk enge ervaring waardoor je je af kunt vragen waarom je ooit dacht dat microdosering een geweldig idee was.

Beide opties laten je in je emotionele toestand kijken en geven informatie over wie je bent en hoe het universum om je heen reageert.

Hoewel elke ervaring uniek is, kun je stappen ondernemen om het risico op een ‘bad trip’ bij microdosering te verkleinen. Je dieet, lichaamschemie, medicijnen en andere omgevingsfactoren spelen allemaal een rol in hoe je reageert op het gebruik van magic truffels.

Wat zijn de beste manieren om een positieve ervaring met Magic Truffels te hebben?

Als je de vele voordelen wilt ontdekken die magische truffels kunnen bieden, kunnen deze tips je helpen om meer positieve ervaringen op te doen.

1. Doe je onderzoek.

Iedereen heeft een agenda. In plaats van te proberen dat feit te ontkennen, zouden we allemaal eerlijk tegen elkaar moeten zijn. Bij Microdose Bros willen we dat je elke keer het best mogelijke resultaat behaalt met je magic truffels.

Hoewel we zeer goed onderzochte inhoud hebben samengesteld die een eerlijke kijk geeft op de voor- en nadelen van onze producten, moet u ons toch niet op ons woord geloven. U moet het onderzoek zelf bekijken, meer te weten komen over de chemie van psilocybine en hoe de levenscyclus van de truffels uw potentiële ervaring beïnvloedt.

Het zal niet lang duren voordat je ontdekt dat het internet vol staat met verkeerde informatie over magic truffels. Lees elke productbeschrijving aandachtig, denk na over de potentie en sterkte van elk item en doe het rustig aan, zodat u weet hoe uw lichaam zal reageren wanneer u ze voor de eerste keer inneemt.

2. Denk aan uw omgeving.

Als je hoofdpijn hebt, slik je waarschijnlijk een paar pijnstillers zonder erover na te denken. Je vertrouwt erop dat de medicatie je zal helpen je beter te voelen, dus je kunt de rest van je dag door.

Magische truffels worden soms met dezelfde instelling behandeld, maar die benadering is een vergissing. Het helpt om te weten wat uw mentale toestand is op het moment dat u een microdosis neemt. Als je je kalm en beheerst voelt, is het veel gemakkelijker om met de resultaten om te gaan dan wanneer je externe stressfactoren je emotionele toestand laat domineren.

Zelfs als je alleen microdoseert, is het het beste om geen magic truffels te nemen in tijden van hoge stress, verdriet of depressie. Het risico bestaat dat deze emoties worden versterkt.

Je omgeving omvat ook de fysieke ruimtes die je verwacht in te nemen na het nemen van je microdosis. Hoewel magic truffels bijdragen aan meer productiviteit en creativiteit, kunnen ze ook je realiteitszin veranderen als je gevoelig bent voor psilocybine.

Als u zich aan uw routine kunt houden, komen de voordelen van microdosering vaak binnen een uur of twee naar voren. Wanneer je meer tijd hebt om van de ervaring te genieten, werkt een natuurlijke omgeving meestal beter.

De hele ervaring moet vertrouwd, comfortabel en ondersteunend aanvoelen.

3. Wees op alles voorbereid.

De eerste microdosis magische truffels kan opwindend, zenuwslopend en tegelijkertijd opwindend en angstig zijn.

Het helpt om voldoende water beschikbaar te hebben voor uw eerste microdosis voor het geval u dorst krijgt. Je weet pas hoe je lichaam op de ervaring zal reageren als het gebeurt, en daarom wil je de benodigdheden binnen handbereik.

Sommige mensen vinden het handig om snacks beschikbaar te houden. Je zult alles willen vermijden dat suiker bevat, omdat de psilocybine-effecten van de magische truffels door dat ingrediënt worden gedempt.

Overmatige suikerconsumptie kan ook de functie van uw centrale zenuwstelsel onderdrukken, wat leidt tot verdere ongewenste symptomen of resultaten. Het kan zelfs uw geheugen en leervaardigheden verminderen, wat het tegenovergestelde van wat u hoopt te bereiken met microdosering.

Veel mensen voelen geen fysieke veranderingen bij het microdoseren met magic truffels. Alles voelt normaal totdat ze terugkijken op het werk dat ze die dag hebben volbracht.

Als u niet professioneel productief hoeft te zijn, kan microdosering ook helpen bij creatieve activiteiten zoals liedjes schrijven, schilderen of een instrument bespelen. Het helpt om alles wat je graag doet in je omgeving te hebben, zodat je deze ervaring kunt maximaliseren.

Sommige mensen voelen zich fysiek en mentaal uitgeput na microdosering. Het kan handig zijn om een warm bed klaar te maken om in te slapen als alles uitgewerkt is.

Microdose-kalender

4. Maak je agenda leeg.

Wanneer u voor de eerste keer microdosering probeert, is het essentieel om alle afspraken die u voor die dag heeft, te wissen. Omdat je niet weet hoe je lichaam zal reageren, is het beter om dingen zo te houden dat je thuis kunt blijven of kunt genieten van je favoriete natuurlijke omgeving.

Het is misschien een goed idee om je schema voor een tweede dag vrij te maken om jezelf een tijdsbuffer te geven als de dingen niet gaan zoals verwacht.

Sommige mensen zetten graag hun elektronica (computer, tablet, telefoon) uit tijdens de eerste uren van een microdosis om hun productiviteit te maximaliseren. Alle berichten of oproepen die op dat moment binnenkomen, kunnen wachten.

Het helpt ook om iemand die je vertrouwt, zoals een echtgenoot of beste vriend, te vertellen wat je van plan bent te doen met magic truffels. Hoewel allergische reacties zijn zeldzaam, u wilt niet zonder hulp zitten als u ontdekt dat u gevoeligheden en allergieën hebben.

Minder afleiding is beter totdat u weet hoe uw lichaam op psilocybine reageert. Zodra u bekend bent met de resultaten, kunt u uw microdosis aanpassen om de impact van elke kans te maximaliseren.

5. Meng niets met je magic truffels.

Als je van plan bent om te microdoseren met magic truffels, moet je systeem vrij zijn van andere medicijnen en stoffen.

Zelfs als je maar 2% van de aanbevolen dosis neemt om high te worden van psilocybine, zul je mag de microdosering met alcohol.

Alle andere voorgeschreven medicijnen moeten zorgvuldig worden overwogen voordat microdosering wordt geprobeerd. Mogelijk moet u uw arts raadplegen om mogelijke interacties te bekijken die schadelijk kunnen worden.

De enige uitzondering op deze regel betreft cannabis. Wanneer je een slechte ervaring hebt met magic truffels, kan de cannabidiol in marihuana helpen om enkele van de negatieve bijwerkingen tegen te gaan. Als je een CBD-product neemt, vermijd je de THC die in wiet of hasj zit.

Sommige mensen merken zelfs op dat cannabis een unieke smaak aan de ervaring toevoegt en een meer ontspannen sfeer biedt die meer productiviteit en focus mogelijk maakt.

6. Zoek een oppas voor de kinderen of huisdieren.

Als je geen ervaring hebt met magic truffels, is het vaak een goed idee om iemand te werven die op je huisdieren of kinderen kan passen. Als je eenmaal weet hoe de microdosis reageert op de chemie van je lichaam, kun je doorgaan met je dag of het rustig aan doen.

Sommige mensen willen misschien een oppas voor zichzelf om ervoor te zorgen dat iemand die 100% nuchter is op hun behoeften let. De beste personen voor deze baan zijn degenen die bekend zijn met microdosering en psychedelica.

Hoewel er soms hogere productiviteitsniveaus optreden bij alleen microdoseren, is het verstandig om niet meteen all-in te gaan met psilocybine.

7. Neem geen risico.

Sommige mensen die met de hoogste microdosis willen beginnen, raden aan ervoor te zorgen dat hun eerste ervaring effect sorteert. Ze kunnen besluiten om de magische truffels op een lege maag om ervoor te zorgen dat absorptie gemakkelijk plaatsvindt.

Verse truffels zijn altijd de beste. Het droogproces kan de potentie verminderen en je kunt dat probleem nog meer beïnvloeden door thee te zetten met het product. Open de zegels van uw product pas als u klaar bent om ervan te genieten.

Als je truffels over hebt (en dat zou je ook moeten doen bij microdosering), kun je ze het beste in de koelkast bewaren.

Je kunt de biologische beschikbaarheid van je favoriete magic truffels vergroten door ze in kleine stukjes te hakken of door een grinder te gebruiken om een poeder te maken. Kauwen is ook een optie, maar het vereist het grondig hakken van de sclerotia voordat het wordt ingeslikt om de resultaten te maximaliseren.

Sommige mensen kunnen een come-up-periode opmerken die comfortabel, warm of verfrissend aanvoelt. Als je maag misselijk wordt, probeer dan diep in de frisse lucht te ademen.

8. Neem maatregelen om de smaak van de magische truffels te verbergen.

Mensen reageren verschillend op de smaak van magic truffels. Enkelen vinden het draaglijk, zelfs aangenaam, maar de meesten vinden het te bitter en moeilijk te verwerken.

De textuur is voor sommige mensen een andere barrière. Wanneer je in een magische truffel bijt, is de beste manier om de ervaring te beschrijven dat het vergelijkbaar is met het hebben van te gaar gekookte inktvis. Elke hap heeft iets aards, soms met een stevige noot die wel een dag in je mond kan blijven hangen.

Als je de smaak van de magische truffels niet erg vindt, hoef je je geen zorgen te maken over het verbergen van de smaak om een plezierige ervaring te hebben. Als je je hoofd niet om de bitterheid kunt wikkelen, is het mogelijk om het probleem te omzeilen.

Blootstelling aan hitte kan zelfs de beste magische truffels bederven. Bewaar je product daarom op een koele, droge plaats. 

9. Doe wat goed voelt.

Sommige mensen vinden microdoseren een leeglopende ervaring omdat ze verwachtingen hadden die niet werden ingelost. Wanneer u deze optie voor creativiteit, energie en productiviteit voor de eerste keer probeert, is het van cruciaal belang om uw favoriete product met een open geest te gebruiken.

Haal diep adem, probeer een comfortabele plek te vinden en vecht niet tegen wat er gebeurt. Als je zin hebt om wat werk af te maken, niet je broek aan de stoel en ga je dingen doen.

Als je zin hebt om te gaan liggen om over een project na te denken, kun je de creatieve centra in je geest helpen op gang te komen.

Zelfs als je meer hebt genomen dan aanbevolen, kun je in gedachten houden dat een microdosering erg klein is. Dat betekent dat u zich kunt concentreren op de resultaten die u wilt zonder ongewenste bijwerkingen.

Sommige mensen microdoseren graag in het donker omdat het spannender aanvoelt. Anderen willen absolute stilte.

Of je nu graag naar muziek luistert of microdosering toevoegt aan het begin van je dagelijkse routine, het vinden van een comfortzone waar wat je doet goed voelt, zal je helpen om je ervaring te maximaliseren.

10. Vermijd de risicofactoren van een bad trip.

Het beste wat je kunt doen om een bad trip te voorkomen bij het gebruik van psilocybine voor microdosering, is om de hoeveelheid die je neemt te beperken tot de laagst mogelijke dosering. Bij een hoge dosis kunnen mensen gek worden, met bij sommige trips een tijdelijke psychose.

Je zou kunnen vergeten wie je bent of je huidige omgeving. Wanneer de effecten je bewustzijn overnemen, kunnen de wakende hallucinaties.

Als alles voelt alsof het teveel is, probeer dan je instelling te veranderen om te zien of de microdosis effectiever wordt in de nieuwe omgeving. Je kunt naar een andere kamer lopen, buiten op je terras zitten of ademhalingsoefeningen gebruiken om jezelf te centreren.

Sommige mensen zeggen dat zingen hen helpt als ze zich niet goed voelen na het nemen van een microdosis magic truffels. Bij deze activiteit komt dopamine vrij, waardoor er voldoende chemische reactie ontstaat om een negatieve ervaring naar een positieve te verschuiven.

Alle stappen die u kunt nemen om kalm te blijven, positief te blijven of sympathiek te zijn voor de mensen om u heen, kunnen de microdosis helpen het werk te doen dat u wilt voor uw gezondheid en welzijn.

Het is ook belangrijk om één feit te onthouden. Hoe gek dingen ook voor je worden als je een microdosis psilocybine neemt, de ervaring zal uiteindelijk eindigen. Als je die lekkernij kunt onthouden, kan de informatie geruststellend zijn als je je ongemakkelijk voelt.

11. Overdrijf niet.

Er zijn verschillende microdoseringsprotocollen beschikbaar om te overwegen bij het gebruik van psilocybine. Je moet er een uitkiezen en je er een hele cyclus aan houden om te zien hoe psilocybine gedurende een aantal weken met je lichaam reageert.

Het probleem met magic truffels is dat het menselijk lichaam snel een tolerantie voor de effecten opbouwt. Als je één cyclus voltooit en een tweede start, merk je vrijwel onmiddellijk een afname van de resultaten.

Daarom heeft elk protocol een specifieke dag waarop je de magic truffels neemt. Je hebt ook rustdagen en een aanbevolen rusttijd waarop je helemaal geen microdoses neemt.

De langste cycli duren meestal acht weken. Je neemt dan twee tot vier weken vrij van de magic truffels voordat je opnieuw begint met microdoseren.

Deze rustperiode is essentieel om de positieve effecten van psilocybine met magic truffels te behouden.

Ben je klaar voor een positieve microdoseringservaring?

Bij Microdose Bros weten we dat de opwinding van microdoseren getemperd kan worden door de onzekerheid van een slechte ervaring.

Het is altijd een uitdaging om iets nieuws te proberen. Zelfs de dapperste mensen die we kennen, hebben bedenkingen bij activiteiten die stressvol aanvoelen.

Voor sommige mensen vallen magic truffels in dezelfde categorie als parachutespringen of bungeejumpen.

De beste manier om een positieve microdoseringservaring te hebben, is door te plannen wat u tegen kunt komen. Hoewel bad trips uiterst zeldzaam zijn als je fractionele doses neemt, is het bekend dat psilocybine-gevoeligheden optreden.

Dat betekent dat de beste tip is om de laagste dosis Mini Mexicana of Galindoi om te zien wat er gebeurt. Wanneer u uw volgende microdosisdag volgens uw voorkeursprotocol heeft, kunt u deze opvoeren naar de volgende aanbevolen hoeveelheid om te zien wat er gebeurt.

Magische truffels zijn een fantastische manier om de voordelen van microdosering te omarmen. Als je niet de kans hebt gehad om te ervaren wat deze techniek kan bieden, loop je misschien iets ongelooflijks mis!

Microdosing | Utrecht Online Smart Shop Truffels | Koop Magic Truffels Online – Microdose Bros

Koop je truffels online en discreet bij de MicrodoseBros.nl. Magische Truffels bevatten hoge hoeveelheden psilocybine.

Wil je meer weten over hoe je microdoseert? Lees erover in ons blog.

.
Bezoek voor al je vragen onze Instagram pagina voor meer info. Ons team staat voor je klaar ze te beantwoorden!